Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 015 kJ / 3 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,24 g |
Tuky | 212,41 g |
Vláknina | 33,17 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 182,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2020 20:01
11. 1. 2020 17:43
11. 1. 2020 13:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 8 minutami
American pancakes
mibrix uvařila před 36 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 51 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Další recepty
Tématické fráze: omáčky na sádle? z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme studeným vývarem omacka p
Suroviny: nožička vepřová, jíška máslová, masox, sádlo, cibule, zelenina kořenová, smetana, sůl, pepř, mouka, mléko, smetana, mouka, pažitka, máslo, sůl, treska, máslo, mouka hladká, olej, zelenina kořenová, cibule, smetana, vývar, cukr, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, cibule, vývar, rajče, bobkový list, tymián, ocet, smetana, sugo, cibule, pepř, máslo bylinkové, víno červené, cukr, chilli, kůra citronová
Omáčky P a R (párková, pažitková, pikantní rybí, rajčatová se smetanou a rychlá rajská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w33X
3 názory