Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlové knedlíky vařené v sáčku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

16. 7. 2009 19:11

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie3 239 kJ / 774 kcal
Bílkoviny30,43 g
Tuky20,79 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,73 g
Sacharidy112,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AgataSikora

13. 11. 2011 15:07

Tak jsme zrovna dojedli, byly moooooc dobré, udělala jsem takové 3 menší, měla jsem malé svačinové sáčky. Děkuji za jednoduchý ale podařený recept.:yes::yes:

Dooga Dooga

24. 10. 2011 14:41

Merylas:Tyto knedlíky by se právě měly vařit v sáčku a nechat tam vzduchovou bublinu. Jak je tam ten sníh, tak při vaření ještě knedlík nabývá na velikosti. Pokud by se utáhl do folie, tak nebude tak nadýchaný.;-)

janis06

23. 10. 2011 22:04

:yes: Výborné knedlíky :-p Manžel prý už nechce nikdy jiné :-D:-D:-D Dávám rozhodně bodík :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 6. 2011 11:19

Dooga: Moc zdravím, dovolila jsem si k Tvému rcp přidat foto:-8 Dělala jsem velmi podobně, většinou dělám tak nějak od oka. Chtěla bych doporučit to vaření v sáčku, nebo něčem podobném;-) Já většinou vařím ve fólii na potraviny, pracovní desku linky si malinko navlhčím, dám kus fólie - hezky přilne a neklouže, rozložím těsto, vytvaruju šišku, svinu a konce svážu provázkem. Většinou dělám 2 šišky a vařím v pekáčku s poklopem. Taky jsem zkoušela vařit v alobalu, ten se musí potřít olejem, šišky se v něm lépe tvarují a konce se nemusí svazovat, alobal drží. Ale budu dělávat spíš v té fólii.:-K

smieshek

6. 3. 2011 14:44

Mňam :-p mňam moooooc nám chutnaly.

hankak

13. 10. 2010 09:44

Dělala jsem je v neděli k husičce a červenému zelíčku:-*-byly moc dobré, až na to, že jsem je dělala dvakrát-první várku mi doma snědli jen tak nasucho.Dávám bodík:yes::yes::yes:

savlinka savlinka

28. 9. 2010 10:48

TEDA TY VYPADAJ MOC DOBŘE:yes::yes:

Irrena Irrena

21. 9. 2010 13:50

Dnes uvařené a snědené, moc dobré:-pDávám bodík:yes:

Zdenka1

20. 2. 2010 14:13

Tyto knedlíky jsem nikdy nedělala. Dnešní premiéra dopadla na výbornou. :yes:9:yes:

Mlsoun

11. 10. 2009 21:00

Knedlíky jsou zdravé všechny a v co největším počtu.Udržují mi
stálou postavu.

mirca75 mirca75

12. 8. 2009 23:27

Dooga:-)tak ti jdu ještě pochválit knedlík,protože byl neskutečně nadýchaný a jemný:-p.Bála jsem se že to bude suchá a tvrdá hmota,ale opak byl pravdou;-).Plátky šli krásně ukrojit nití a k Pivním vrabcům se perfektně hodili:-).A když už je jedl i můj muž(uznává jen kynuté nebo bramborové),tak to už svědčí o tom,že byly opravdu dobré.Opět boďka a nechávám v oblíbených:-)

Dooga Dooga

17. 7. 2009 18:58

Já dávám pšeničnou krupici hrubou.

mariaj mariaj

17. 7. 2009 11:34

fíha som nevedela :-8 idem akurát do obchodu tak pozriem.. ale dala som hrubú múku a knedlík je moc dobrý :-)

magdalenka magdalenka

17. 7. 2009 11:21

Knedlíky som kedysi robila z iného serveru, rodine sa nepáčil suchý povrch. Preto, ak sa ponáhľam robím CHLEBOVÉ knedlíky, na Labužník ich vložila Jinjorka, sú superrýchlo hotové a veľmi dobré. Možno sú aj tu, nestíham hľadať...

magdalenka magdalenka

17. 7. 2009 11:18

Mariaj, aj u nás na Slov. - BA, je KRUPICA HRUBÁ a DETSKÁ, ale aj MÚKA HRUBÁ! Krupica hrubá býva pri múke v obchodoch (kilové balenie) a detská býva v polkilovom balení...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedlíky vařené ve folii žemlové knedlíky knedlík vařený ve folii vaření knedlíků ve folii zemlovy knedlik houskové knedlíky vařené ve fólii karlovarský knedlík ve folii houskový knedlík vařený ve folii karlovarský knedlík recept karlovarský knedlík knedlíky vařené v pytlíku knedlíky vařené v mikroténovém pytlíku karlovarské knedlíky vařené ve folii zemlove knedle vaření ve fólii kynuté knedlíky vařené ve folii knedle vařené ve folii houskove knedliky v sacku houskové knedlíky v mikrotenovém sáčku varene knedliky

Suroviny: rohlík, mléko, bílek, žloutek, krupice, tuk hera, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Žemlové knedlíky vařené v sáčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58jR