Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasické křupavé domácí rohlíky

Kdo by se nechtěl budit s vůní teplého pečiva a křehké rohlíčky obložit dobrotami, které nastartují dokonalý den? Vyzkoušejte upéct vlastní zlatavé rohlíky, doma se neohřejí dlouho a budou hned pryč.

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

18. 5. 2019 21:42

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Nutriční hodnoty

Energie8 874 kJ / 2 121 kcal
Bílkoviny64,68 g
Tuky37,06 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 4,13 g
Sůl10,21 g
Sacharidy373,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo chce, může rohlíky posypat solí, kmínem či mákem, co kdo má rád.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jubull jubull

22. 10. 2023 18:35

Jak moc jsou dobré a křupavé i druhý den?:-D

jirinau

5. 2. 2023 17:17

super, výborné

MirkaL

26. 4. 2022 23:50

Pouzivam pouze hladkou mouku, susene kvasnice (Florida). Pred pecenim potiram vodou a pecu na 460 F (237C), 12 minut. Rohliky jsou vynikajici. Diky za recept! :-K Vlozila jsem foto.

kika11

12. 5. 2020 17:52

Petra Dvor.: Dobrý den, ty Vaše vypadají právě úžasně - to je stejný recept nebo jste tam něco přidala? :-8

Elimamka

30. 4. 2020 06:45

Rohlíky jsou opravdu výborné :-D:-D:-D
Moc děkuji za recept. :-)
Ivusa...nezgumovatí , protože to nestihnou. ;-)

Alibaba

28. 3. 2020 13:43

Dovolila jsem si přidat rohlíky, jaké peču já s tím rozdílem, že použiju pouze hladkou mouku 500g, 300ml vlažného mléka a půl kostky čerstvého droždí. V polovině pečení potřu slanou vodou. Po vychladnutí dám zamrazit. V této době je to obzvlášť vhodné, že nemusím často do obchodu. A kdo ochutnal domácí, už jiné nechce, ani v pekařství tak dobré nemají.

hermiona1

27. 3. 2020 19:49

Dobry vecer. dekuji moc za Vas recept. Ty rohliky jsou opravdu skvele. Pouzila jsem kvasnice z vyroby piva,tak maji takovy pivni nadech.:-8

MiskaM MiskaM

25. 3. 2020 15:13

Petra Dvor.: Děkuji za fotečku :-K

Petra Dvor. Petra Dvor.

25. 3. 2020 15:12

Dobrý den, přidávám fotečku. Nemám je tak hezké jako vy, ale jsou úžasné. Tak dobré už jsme dlouho neměli. Kluci je ujídají, hned jak jsem je vyndala z trouby. Zřejmě budu muset zadělat na další. <3:yes::yes::yes:

MiskaM MiskaM

29. 5. 2019 09:02

Ivusa: no u nás se moc dlouho ani neohřály byli pomalu do jednoho dne snědeny :-D ale jinak vydrží nevím odhadem jak dlouho pač jak říkám když dělám rohlíky jsou skoro hned pryč :-D

Ivusa Ivusa

28. 5. 2019 15:56

Rohlíčky vypadají jako malované,jak dlouho vydrží čerstvé???Otázka zní,jestli nezgumovatí jako ty kupované ...jinak jsou opravdu krásné:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí rohliky domácí rohlíky recept křupavé rohlíky recept na domácí rohlíky recept na rohlíky domácí křupavé rohlíčky recept domácí rohlíky recept na krupave rohliky rohlíky recept recept na klasický rohlík domácí rohlík recept recept rohliky recepty na rohlíky křupavý rohlík rohliky domaci domaci rohliky recepty recepty domácí rohlíky domácí rohlík recepty na domácí rohlíky top recepty rohliky

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, voda, olej, sůl, cukr, droždí sušené, vejce, mléko

TopRecepty.cz

Klasické křupavé domácí rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RAVE