Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory na maďarský způsob podle Štefana Margity

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava)

7. 5. 2019 14:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 147 kJ / 3 381 kcal
Bílkoviny153,83 g
Tuky206,27 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 5,35 g
Sůl12,38 g
Sacharidy215,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Olej lze použít i např. slunečnicový, místo čabajky lze dát jinou dobrou paprikovou klobásu a i tak je to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

7. 5. 2019 17:23

1974andrea: občas něco podobného dělám, ale brambory musí být fakt na hodně tenoučké plátky, stejně jako klobáska, pak ta půlhodinka stačí - pokud je tam dost plátků klobásky a dost smetany, tak brambory změknou...

1974andrea 1974andrea

7. 5. 2019 15:13

Na syrové brambory mi přijde doba pečení málo. Péct zakryté nebo ihned odkryté a na kolik °C?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory recept na francouzské brambory recepty francouzské brambory recepty na francouzské na brambory francouzske brambory recept top recepty francouzské brambory francouzske brambory název francouzské brambory s vejce francouzské brambory po cesku francouzké brambory na madarský spusob recept na francouzské na brambory menu domu francouské brambory

Suroviny: brambory, olej olivový, strouhanka, vejce, klobása pikantní, smetana zakysaná, sýr, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Francouzské brambory na maďarský způsob podle Štefana Margity

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ZPZ