Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Asijské knedlíčky plněné masem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2019 20:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Anglicky se knedlíčkům říká potstickers. Pro těstoviny je to netradičná úprava - vlastně něco mezi smažením a dušením. Ale super :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

5. 5. 2019 18:30

Vanilka: A co ti, kteří nemají s vařením tolik zkušeností a chtěli by tento recept zkusit? Mají vařit metodou pokus-omyl? Pokud sem kdokoliv recept vkládá, měl by být srozumitelný pro všechny.

Coleta

5. 5. 2019 17:57

bofinka: Díky, já už jsem si našla recept jinde. Ale třeba je to záměr:-D

Bohužel musím říci, že tato inspirace je fajn (přitom by stačilo napsat kolik mouky,škrobu, masa,více netřeba).

bofinka

5. 5. 2019 14:58

Coleta: Precti si zde u "cuketky" https://www.cuketka.cz/?p=1723
Dava mnozstvi surovin atd. Pro praktickou ukazku si zajdi klidne na youtube.

Coleta

5. 5. 2019 14:41

Vanilka: Promiň, ale to je argument zcela mimo. Jasně, vařím dlouho, dělám věci od oka. Ale pak to dej do inspirace a ne do receptu. Je něco jiného, když dělám podle oka, knedlíky, kynuté buchty atd. tedy českou kuchyni a něco jiného je tato vietnamská, nebo spíše japonská (jde o knedlíčky godzo). V našich krajinách tedy ne zcela běžný pokrm.

Vanilka

5. 5. 2019 10:09

Coleta: Při vaření jsem nic nevážila a až pak se rozhodla recept vyvěsit. Počítám, že sem chodí lidí, kteří už vaří, tak to odhadnou. Mouka je hladká.

Vanilka

5. 5. 2019 10:06

zizala: Asijských knedlíčků je spousta druhů a zrovna tyhle by se měly dělat jen z hladké pšeničné mouky. Dala jsem do nich ten kukuřičný škrob, který se používá jako náhražka pšeničného škrobu při přípravě knedlíčků dim sum.

Coleta

4. 5. 2019 22:27

Hezká inspirace. Bohužel pro toho, kdo chce vyzkoušet (poprvé) je to nedotažené. Kolik asi masa a mouky a škrobu? Alespoň orientační gramáž by měla být uvedena. Mouka jaká, hladká?

zizala zizala (moderátorka)

4. 5. 2019 20:43

V Asii se těstoviny dělají většinou z mouky rýžové. Kukuřičný škrob je zřejmě americká inovace. :-(

Vanilka

4. 5. 2019 20:38

Jéje...:-K Já právě dělám většinou vše od oka, takže přesně nevím... Přilívám vodu postupně, dokud není těsto hezky vláčné a kompaktní, tak aby z něj šly dobře dělat kuličky...;-)

Lenunka Lenunka

4. 5. 2019 20:34

kolik vody do těsta?

magdalenka magdalenka

4. 5. 2019 20:32

Krásny recept!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: japonské knedlíčky vietnamské plněné knedlíčky recept asijske knedlíky těsto na asijské knedlíčky japonske knedliky asijské plněné knedliky recepty japonské knedlíčky japonské plněné knedlíčky asijské kynuté buchty plněné vepřovým masem japonské knedlíčky recept asijské maso recepty plnene masem recept japonské plněné youtube cuketka cz recepty vietnamská placičky z mletého masa vareni japonske knedlíky asijské recepty japonske plnene knedlíky asijske kynuté knedlíky mleté maso plněné do knedlíčků

Suroviny: mouka hladká, škrob kukuřičný, plec vepřová, cibulka jarní, zázvor, česnek, omáčka sojová, chilli paprika čerstvá, semínka sezamová, cukr, ocet, koriandr

TopRecepty.cz

Asijské knedlíčky plněné masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xMwl