Česnečka paní mistrové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,54 g |
Tuky | 115,57 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 15:51
Vývar jsem měla z vepřového srdce a přidala jsem brambory. Polévka je moc dobrá. S dovolením přidáno foto.
27. 11. 2019 21:25
Ivana Ch: Ivo no já to chápu,kočičky jsou šelmičky,tak to maso potřebují,no když to tak mají,co užTak se holt u paní mají dobře
27. 11. 2019 21:20
Simona Skolakova: Simonko k nám do masny chodí paní a ta vždycky chce dva pěkný plátky hovězího masa, libovýho pro kočky. Koukala jsem divně a Veronika, prodavačka mě říkala že to takhle kupuje ob den.
3. 5. 2019 22:29
BrectanIvy: tak to jste borkavařit dnes hovězí maso pejskovi,no to jste asi jediná,protože jinak vařit hovězí maso jako na česnečku????????Proč??????To byla vždy polévka chudých,tam se hovězí maso nikdy nevařilo
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
3. 5. 2019 21:22
casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. . Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku
3. 5. 2019 14:05
" hovězího na polévku - Vaříme pomalu 40 minut."
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 10 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 3 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 3 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 5 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 6 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 6 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Česnek - nepostradatelný pomocník v kuchyni s bohatou historií
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: česnečka recept cesnecka
Suroviny: kosti vepřové, cibule, česnek, vejce, chléb, libeček, majoránka, sůl, pepř celý, jalovec, koření nové koření,
Česnečka paní mistrové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZgY
6 názorů