Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepičí polévka se zeleninou a vaječno-žampiónovými knedlíčky

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2019 21:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie41 kJ / 10 kcal
Bílkoviny0,25 g
Tuky0,25 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na žampiónové knedlíčky: https://www.toprecepty.cz/recept/60163-vajecno-zam...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

10. 5. 2019 20:43

Tejaja: Díky!:-8 Já zase jsem "polévková", polévky z vývarů i ze zeleniny, to mám ráda každý den.:-D

tejaja tejaja

10. 5. 2019 20:32

MamlajdaD: :-) Aj dobrá kuchárka niekedy pobabre recept. A tie knedlíčky sú výborné, o tom niet čo diskutovať. Ako som už písala, určite ich použijem aj do iných polievok, možno práve kvôli nim začnem variť viac polievky, pre mňa totiž nie sú dôležité ani nutné. :-D:-D;-)

MamlajdaD MamlajdaD

10. 5. 2019 15:23

Tejaja: Nemohu uvěřit :-O! Taková pochvala:yes::-D;-)? No nevím, jestli si jí zasloužím, jsem skoro v šoku, to jsem nečekala. Terezko, skoro jsem se z té chvály rozbrečela. Radostí! Já nevím, jak ti poděkovat, i když myslím, že zase tak moc dobrá nejsem, i když se snažím:-8. Jsou tu desítky a desítky mnohem lepších kuchařek. Víš, já té vaší skupině těch předních kuchařek v duchu (pro sebe) říkám "matadorky", (ono to sice ve španělštině znamená zápasníka s býky, ale v obecném pojetí je to označení pro předáka, vůdce a to mám na mysli, přední, tedy ty nejlepší kuchařky). A pochvala od takové kuchařky mne fakt moc těší, je to pocta a mám z toho opravdovou radost! Děkuji!:-K

tejaja tejaja

10. 5. 2019 14:55

MamlajdaD: Ďakujem Anička, keď som si popozerala tvoje recepty, mám pocit, že sa stanem tvojim dvorným kuchárom a fotografom. ;-) :-D Sú veľmi dobré. :yes:

MamlajdaD MamlajdaD

10. 5. 2019 12:19

Tejaja: Terezičko, děkuji za vyzkoušení :-K, jsem moc ráda, že ti chutnalo.;-):-8 A ještě větší dík za ty tvoje parádní fotky, :yes::-D. Ani nevíš, co to pro mne znamená, že jsi mi to nafotila. :-K Mám radost a šťastný den :-D;-):-D Ještě jednou díky!!!

tejaja tejaja

10. 5. 2019 10:06

Odskúšané, ochutnané a musím popvedať, že výborné. Niťovky do polievky som už nedávala, stačia knedlíčky. Robila som ich malé, aby to pekne vyzeralo. Chuťovo sú výborné. :yes:;-)

MamlajdaD MamlajdaD

27. 4. 2019 13:06

Lenunka: Děkuji za komentář.:-D;-) Máš pravdu, bylo to přesně tak myšleno, jak píšeš. A co se týká doby vaření - no já jsem si musela koupit před nedávnem nový papiňák, ten starý dosloužil. A k mému překvapení teď vařím různá masa za skoro poloviční dobu, než dříve. Ze začátku jsem pár věcí převařila, např. slepice najednou nešla vyndat z vývaru jinak než děrovanou naběračkou, jak se celá rozsypala:-O:-D:-D:-D Ve starém papiňáku jsem jí vařila 3/4 hoďky. Takže to má každý s tím vařením jinak ;-):-8 Zdravím a přeju příjemný víkend:-K

Lenunka Lenunka

27. 4. 2019 10:00

já jsem recept pochopila tak, že vývar děláme ze slepice, a pokud nemáme, a máme třeba kuřecí díly na polévku, tak uděláme vývar z nich, protože je to určitě lepší než jen voda :-), ne že se tam má dát obojí
jinak já slepici v papiňáku dělám vždycky nejméně hodinu, ale možná jsem jen měla vždycky štěstí na nějakou zaslouženou nosnici :-D:-D:-D:-K

MamlajdaD MamlajdaD

27. 4. 2019 00:35

Simona Skolaková: Děkuji za váš názor. Myslím, že by to z toho kuřete nemuselo být zas špatné, když zrovna není po ruce slípka. I když to bude trochu jiná chuť. Bylo to myšleno jako možnost, prostě jiná variace. A bujon nikomu nevnucuji, napsala jsem, že ho lze vynechat a proč já ho tam dala. Ale když se recept nelíbí, tak s tím nic nenadělám. :-( Přeji hezký den!

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 4. 2019 23:48

Tak se nějak v tom ztrácím:-(buď dělám ze slepice,a nebo z kuřete,ale podle mne je to velký rozdíl;-);-)a dávat ještě bujon tak to už si nedovedu vůbec představit:-(Nic proti autorce nemám,ale slepičí vývar je úplně něco jiného,než vařit vývar z kuřete;-(,tak za mne tento receptík bohužel né!!!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na zeleninovou polévku s knedlíčky recept žampiónová polévka se zeleninou slepice recepty

Suroviny: slepice, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, zelenina kořenová, žampióny, nudle polévkové, česnek sušený, bujón slepičí,

TopRecepty.cz

Slepičí polévka se zeleninou a vaječno-žampiónovými knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyop