Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mé domácí uzené

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2019 12:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie47 646 kJ / 11 388 kcal
Bílkoviny2 104,20 g
Tuky320,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 4,00 g
Sodík 55,21 g
Sůl10,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto udím již řadu let a všem moc chutná .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medanek medanek

26. 4. 2019 18:41

MamlajdaD: Moc děkuji:-) :-D Zrovna jako já, když jsem hodiny kroužila kolem, cítila tu vůni. :-D;-)

medanek medanek

26. 4. 2019 18:38

mika59: Děkuji :-K:-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:37

hospodyne: To je také možnost, to vakuovat :-), ale já to mám radši všechno pohromadě v hrnci:-):-), lépe se to proleží a jestli je léto, nebo zima je naprosto jedno, neboť v lednici mám pořád stejnou teplotu. :-);-) Nestalo se mi ještě nikdy, že by zasmrádlo. :-) a děkuji moc :-K:-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:31

magdalenka: Moc děkuji :-K ,ale na tom nic není složitého :-);-):-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:29

Jaromira18: Děkuji :-):-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:29

Lenunka: :-) Děkuji :-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:28

JanaDorazinova: Děkuji :-K

medanek medanek

26. 4. 2019 18:28

Lenunka: Také myslím, že u Herolda, jak píše mamlajda :-) Já si ji vozím z venku.

Lenunka Lenunka

26. 4. 2019 18:12

MamlajdaD: díky, podívám se po ní :-):-K

MamlajdaD MamlajdaD

26. 4. 2019 18:08

Medánek: Tiše sedím, zírám na obrázek a jen polykám sliny. ;-):-O<3 Je to nádhera!:-K. Bodík moc a moc zasloužený už letí!:yes:

MamlajdaD MamlajdaD

26. 4. 2019 17:56

Lenunka, zatím jsem je viděla jen na netu u Herolda, ale asi se prodávají i jinde
: heroldreznickepotreby.cz/eshop/reznicke-potreby/provazky-sitky-uzenarske-folie/sitky-uzenarske/

Lenunka Lenunka

26. 4. 2019 17:11

kde se prosím kupuje ta masová síťka? :-K

mika59 mika59

26. 4. 2019 17:05

Nádhera.:yes:

hospodyne

26. 4. 2019 16:38

:-Knádhera!! Když udíme maso mimo zimu, každý naložený kousek zavakuuji a také uložím do lednice. Není česnek cítit a není starost, že by maso zasmrádlo. Po zabíjačce nakládáme klasicky. Ale nakládáme do soli. S Pragandou jsem to ještě nezkoušela.

magdalenka magdalenka

26. 4. 2019 14:32

Som z teba mimo, čo všetko dokážeš...:-8

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí uzené recept na domácí uzené nakládání uzeného masa nakládání masa na uzení pragandou výroba uzeného masa recept na domácí uzené maso domaci uzene recept domácí výroba uzenin domácí uzené maso recept vyroba domaciho uzeného masa recepty na domaci uzene domáci uzeniny domáciuzene recept domaci uzene vyroba domaci uzene z krkovice domaci vyroba uzeného masa postup na domaci uzene domácí uzené maso nakládání na uzené maso recepty uzené maso nakládání

Suroviny: maso vepřové, rychlosůl, česnek,

TopRecepty.cz

Mé domácí uzené

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Zxr