Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s bazalkovým pestem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

13. 4. 2019 13:47

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 029 kJ / 246 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky24,00 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 840 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

11. 12. 2023 23:53

Vypadá to krásně.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 7. 2020 13:20

:yes::yes:paráda <3 hned bych si dala :-) pěkný recept i foto :-K

Lenunka Lenunka

13. 4. 2019 21:04

JanaDorazinova: panenka má být růžová:-), tak je nejlepší...tahle vypadá moc lákavě :-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2019 20:24

casino: že bude na mne syrová. A byla skvělá.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2019 18:27

rebeka: od tebe Nadi veliký kompliment :-K děkuji!

rebeka rebeka

13. 4. 2019 18:23

Minimum ingrediencí, a vypadá to báječně. Super, Jani :yes:<3<3

casino casino

13. 4. 2019 18:22

JanaDorazinova: "Když jsem ji překrojila, lekla jsem se. Uprostřed byla růžová, šťavnatá."
No a čeho jste se lekla?

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2019 18:08

Eja57: ano, byl to střed panenky, hodně macatý kus. Když jsem ji překrojila, lekla jsem se. Uprostřed byla růžová, šťavnatá. Ale bála jsem se, že bude tuhá. Ale nakonec si myslím, že ta doba je tak akorát i v té zabalené verzi + pak v té otevřené. Nedávala bych tady jídlo, které se mi nepovedlo a nechutnalo. Nikdy se mi panenka tak nepovedla.. Byla skvělá. :-*

mika59 mika59

13. 4. 2019 15:56

:yes::yes:

Eja57 Eja57

13. 4. 2019 15:49

casino: nojono....píšu jak primitiv...samozřejmě palec - ale vypadá to jako ocásek:-8
Pečená/nedopečená...tady je trochu chyták v panence zabalené ve slanině a první fáze v alobalu...já panenku obvyklé velikosti popatlanou (bylinami, hořčicí hrubozrnnou, olejem, prostě dle požadavku na výsledný efekt) rychle na plotně ze všech stran zatáhnout a 20 minut v troubě na 180 a pak hodně napevno utáhnout do alobalu a nechat "vydýchat"10 minut, vždycky se povede...

casino casino

13. 4. 2019 15:16

Eja57:
No, zní to paradoxně, řek bych ale, že za 30 minut to bude přepečené, leč nedopečené... ;-)
***
"ocásek" = palec?

Eja57 Eja57

13. 4. 2019 14:43

Možná bych pro méně zkušené upozornila, že nemohou použít panenku celou, ale jen opravdu tu "tlustou" část, ten "ocásek" si nechat na přípravu jiného jídla. Panenka je skvělý kus vepříka a vypadá tak "blbuvzdorně", ale zkazit se dá...přetažení doby pečení se sice trochu dá napravit odležením před krájením ale někdy ani to nepomůže...( na 30 minut to musí být opravdu hodně macatý kus)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka recept panenka s pestem panenka s bazalkou veprova panenka s bazalkou recepty s bazalkovým pestem vepřová panenka z bazalkou vepřová pečeně s bazalkovým pestem růžová panenka recept jak vypadá veprova panenk svickova s bazalkovym pestem vepřová panenka s fáží panenka a bazalkou ja na ruzovou vepřovou panenku vepřové panenky plněné vepřovou fáží recept na vepřovou panenku s pestem vepřová panenka vepřova pečené s pestem bazalkové pesto s panenkou recept z vepřové panenky plněná panenka bazalkovým pestem

Suroviny: panenka vepřová, pepř, pesto bazalkové, slanina

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s bazalkovým pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WJ1n