Guláš z patizonů
Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,11 g |
Tuky | 42,27 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 61,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2019 18:41
MamlajdaD: Anička, kedysi padla 1. tekvica na plnenú tekvicu a patizón tiež. Teraz sa mi to neoplatí, jedla by som to týždeň. Guláš je iná záležitosť. Dnes som bola na 12 km vychádzke do okolia Košíc a tak ráno som varila. Aj tento guláš, aj rendlík s fazuľkou. Ten som už zdlabala, guláš ostal na zajtra.
27. 7. 2019 18:34
tejaja (moderátorka): Terezko, no jen zírám, tys to uvařila a nafotila! A máš to opravdu parádní (jako všechno ), i hezky barevné, až se mi sbíhají sliny. Kdo umí, ten umí! Zahrádku už nemám skoro deset let a jen pomalu si zvykám, že musím některé věci kupovat (např. nakládané okurky - těch jsem dělala okolo osmdesáti sklenic pro celou rodinu a když jsem si poprvé byla koupit okurky v obchodě, byla jsem jako podebraná, byl to hodně divný pocit), no a patizon si taky neutrhnu a ani nekoupím. Pořád si nemohu zvyknout. Tak proto ta zmínka o cuketě, pro mně jediné řešení. A teď ještě mých stotisíc (a ještě víc) díků za vyzkoušení receptu a za ty parádní fotky Opravdu děkuji mnohokrát, ba stotisíckrát! Děkuji, zdravím a měj se moc hezky
27. 7. 2019 17:53
Recept mi pripomenul, že je sezóna. Robievam tento guláš z patizónov alebo tekvíc už niekoľko desiatok rokov, recept bol kedysi vo Vlaste ale Květoch, už si nepamätám. Ale nie je to podstatné. Je to výborné jedlo, akurát ja nedávam párok, len klobásu. Tentokrát som pridala kvôli receptu aj párok. https://www.toprecepty.cz/recept/5820-tykvovy-gula...
Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.
Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 27 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 28 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 43 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: guláš z patizonu patizon recept patizon recepty patizony recepty recepty z patizonu patizon guláš guláš s patizonu recept na patizon gulas z patizon recepty patizon gulas s patizonem guláš z patyzonu patizony po cuketach na zahradce recepty z patizony guláš z patisonů patizon výborný top recepty recepty patizony zeleninový guláš s patizony patizon ve vlastní šťávě
Suroviny: olej, slanina, cibule, česnek, patizon, paprika, koření, sůl, paprika, rajče, klobása, párky, jíška
Guláš z patizonů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xgqP
3 názory