Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda s králičím masem a čabajkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 6. 2019 20:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 891 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny176,19 g
Tuky43,78 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy17,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem si na tuto roládu vždy nastřádala to tenké maso kryjící králičí břicho, neměla jsem to ráda a v sekané mi nevadilo. Ale jde to i z jiné části králíka, může to být i vařené (králičí předek z králičího vývaru). Fantazii se meze nekladou a když např. do světlé části masa přidáte nějaké oblíbené bylinky, bude to skvělá obměna.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná s čabajkou husaraská roláda z jiného masa recepty bramborak plnenykralicim masem

Suroviny: maso mleté míchané, maso králičí, čabajka, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, vejce, solamyl, mouka hladká, mléko

TopRecepty.cz

Roláda s králičím masem a čabajkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4ZA0