Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové vařené maso v pikantní pastě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

2. 6. 2019 14:45

Suroviny

Porce: cca 6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 508 kJ / 2 751 kcal
Bílkoviny304,53 g
Tuky156,52 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 7,43 g
Sůl18,00 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jenom pozor při solení, již Podravka je slaná a feferon pasta též, tak nepřesolit, kdo nemá zdráv žlučník, nedoporučuji konzumovat, ale pánové to mají rádi,dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

2. 6. 2019 15:16

Podravka:-// jako proč?
Utáhnutí popatlaného masa do alobalu a uložení do lednice na pár hodin mi přijde lepší volba než ponechání volně na tácu....
Proč do toho "kecám" ? No protože tohle mají rády i dámy:-D Já tedy nejradši z hodně libového bůčku:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty vařené vepřové maso varene veprove pasta vařeného vepřového masa vařené vepřové maso recepty vařené vepřové maso recept vepřové maso recepty z vařeného vepřového masa pikantní vepřové maso - recepty vařene maso vepřové co z vařeného vepřového masa vačené vepřové maso -solit vodu-? cesnekove vařené vepřové maso suchá marináda na vařené vepřové maso recepty zavřít maso varene pikantní čínské vepřové plecko

Suroviny: krkovice vepřová, paprika, podravka, česnek, pepř, zelenina kořenová, koření nové koření, feferonka čerstvá

TopRecepty.cz

Vepřové vařené maso v pikantní pastě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDzw