Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená makrela

Přestože jsou ryby velmi zdravé, konzumace v českých kuchyních pokulhává. Chutným a levným zdrojem jsou například makrely, které skvěle chutnají grilované. Mimo sezónu je můžete marinovat v tomatové omáčce a poté upéct v troubě.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min + několik hodin marinování

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava, + několik hodin marinování)

16. 7. 2009 22:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze připravit i na grilu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2009 16:39

Jéééžiši, hned bych si dala! Makrely máme rádi!:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: makrela pecena v troube makrela recepty makrela recept makrela v troube makrela recept na makrelu pečená makrela v troubě recept makrela recepty makrela recepty z makrely recepty makrela pečená v troubě recept na pečenou makrelu jak připravit makrelu recept makrela pečená v troubě recepty na makrelu příprava makrely jak upéct makrelu makrela pečená v troubě se zeleninou marináda na makrely pečené makrely v troubě

Suroviny: makrela, marináda tomatová, koření grilované ryby s citronem

TopRecepty.cz

Pečená makrela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98n3