Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí řízky v sýrové krustě

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

11. 2. 2019 14:12

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie73 kJ / 18 kcal
Bílkoviny1,28 g
Tuky0,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy1,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha - nejlépe bramborová kaše.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alca2

22. 9. 2019 13:41

Dnes bylo k obědu, přítel si pochvaloval. Jen jsem upravila strouhanku o sušený česnek a bylinky, výborně to dochutilo maso. (viděla jsem nedávno v nějakém pořadu u obalování lilku). <3:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky z jehněčí kýty jehněčí řízek recept jehnecni rizki jehněčí řízek jehněčí kýta na rizky recepty.na.jehneci jehněčí rizek řízky z jehněčí kýta recept jehněčí řízky do trouby řízek z jehněčího jehněčí kýta řízek řízky z jehněčího

Suroviny: kýta jehněčí, mléko, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Jehněčí řízky v sýrové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XK65