Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezé ořechová roláda se šlehačkou

Výtečná roláda s ořechy a šlehačkovým krémem. Jednoduchý a rychlý postup, který zvládne i začínající kuchtík. Roláda je vláčná a opravdu výborná. Jako moučník ke kávě po slavnostním obědě bude tím pravým ořechovým.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chladnutí

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

5. 2. 2019 12:08

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Podle velikosti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 142 kJ / 2 185 kcal
Bílkoviny56,20 g
Tuky89,35 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 701 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy286,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcela Kr. Marcela Kr.

25. 1. 2024 11:01

Výborná.... hlavně s tou krustičkou :-)
Jo.. a já konce rolády neodřezávám, ale nechám si trošku náplně a když hotovou roládu vybalím, tak ty konce zamáznu. Nemám žádné odřezky a o ty konce je velký zájem. Porce se dá servírovat položená řezem nahoru a není ani vidět, že je z konce.

janatka janatka

1. 9. 2023 10:25

Vždy jak zbydou bílky peču tuto roládu. Dříve jsem se toho hodně bála, nevím proč :-(. Obavy vůbec nemusely být. Vždy se povede a náramně chutná každému, je to rychlé. <3:-)

maryje12

28. 1. 2023 20:18

Výborná, dokonce jsem ji upekla v troubě s větrákem ( nejde vypnout). Do 35% šlehačky jsem zašlehala espresso, je moc dobrá a jednoduchá.

MonikaHo

29. 9. 2022 21:50

Upečeno a perfektní ????

Nadia22 Nadia22

10. 8. 2019 22:02

:yes::-K:yes:Uz jsem delala, a rolada mela doma veliky uspech. Ja kdyz sleham slehacku, tak do ni zasleham cream cheese pokojove teploty. je tak pevnejsi, dobra na zdobeni nebo plnku. Taktez na pevnost se da zaslehat instantni vanilkovy pudinkovy prasek.

hudaska1 hudaska1

11. 2. 2019 15:25

dělám už dlouho obdobně :-) je výborná. Občas smíchám vyšlehanou šlehačku s Mascarpone, krém je hutnější a přesto jemný :yes:

casino casino

6. 2. 2019 12:27

No, nerad bych působil dojmem tokajícího tetřeva:-D leč to vííídeo, resp. průvodní medový hlas :-* mě dostal:-K
Je to brnkačka: za 15´ to bylo v peci, 220°C a 10´ bez HV je OK :yes:
Krustička se taky ukázala a vůbec jí nevadila ani řádná špetka soli v těstě ;-)
Šlehačky se doma nedostávalo, tak jsem použil džem z kdoulí a nescafe. Zatímco samotnou nahořklou zavařeninu s kávovou příchutí 8-( mančaft zavrhl (ani se mu nedivím), tak zde v této kombinaci to bylo akceptováno :-) a se šlehačku je to určitě :yes::yes::yes:

srettka

5. 2. 2019 17:05

Jooo tak tohlencto je velká mňamka<3Výborná záležitost a krásně prezentována:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: beze roláda se šlehačkou beze rolada beze roláda recept orechova beze roláda recept bezé roláda se šlehačkou. ořechové bezé beze ořechová roláda beze roláda video roláda bezé ořechová roláda recepty bezé roláda recept na beze roládu bezé roláda bez ořechů ořechová roláda se šlehačkou bezé roláda - recept ořechová beze roláda šlehačková beze roláda recept šlehačkova roláda bezé beze roláda ořechová

Suroviny: bílek, cukr, mouka hladká, ořechy vlašské, cukr moučkový, smetana, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bezé ořechová roláda se šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ozRX