Špikovaná vepřová pečeně po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 820 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,53 g |
Tuky | 39,79 g |
Vláknina | 21,65 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 51,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 58 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně recept vepř kotleta po* susena kotleta po valassku vepřov kotlety po italsku kotleta po italsku vepřová pečeně po valašsku veprová plec po italsku špikovaná vepřová pečeně špikovaná vepřová kotleta videorecept recepty z vepřové pečeně veprova pecene co s ni recept veprová kotleta v celku špikovaná vepřová pečeně na houbách křupavá pečeně po italsku recepty z vepřové pečeně-kotlety vepřová pečeně s kostí recept vepřová pečeně recepty recept na vepřovou kotletu v celku
Suroviny: kotleta vepřová, pršut, sůl, pepř mletý, cibule, žampióny, rajče sušené, česnek, olivy, tymián, víno červené
Špikovaná vepřová pečeně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lwQM
0 názorů