Dušené srbské rizoto s mletým masem
Chutná, rychlá večeře či oběd, který zvládne i začátečník. Tato jídla z jednoho hrnce jsou velmi oblíbená v dnešní uspěchané době. Přidáním koření si ho můžeme připravit i v pikantnější podobě.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,83 g |
Tuky | 17,89 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 238,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to snadné a rychlé jídlo z jednoho hrnce. Pokud zbude, je dobré i vychladlé. Kdo chce, může použít hrášek sterilovaný, který vmíchá až na závěr.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2022 09:31
4. 9. 2022 17:31
7. 5. 2022 15:31
13. 4. 2022 15:36
7. 4. 2022 15:45
21. 10. 2019 17:37
2. 2. 2019 08:58
Taky mám ráda studenou bramborovou kaši, když zbude
Ale není to zcela běžné, kolikrát už jsem slyšela "ohřej si to"
2. 2. 2019 05:43
strettka: ...třeba to bude poprvé
1. 2. 2019 20:19
1. 2. 2019 15:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 9 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 24 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 24 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 37 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 38 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 40 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 47 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 54 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Tématické fráze: rizoto s mletým masem srbské rizoto srbské rizoto z mletého masa srbské rizoto recept rizoto s mletým masem recept rizoto z mletého masa rizoto s mletým masem recept rizoto z mix z mletého masa mleté maso s rýží z jednoho hrnce srbské rizoto bez vyvaru rizoto s mletym srbské rizoto mleté maso top recepty srbské rizoto rizoto bez protlaku rizoto s mletým masem z jednoho hrnce rizoto s mletým masem a s hráškem rizeto z dusene rize džuveč dušene srbskebrizoto džuveč s mletym masem
Suroviny: maso mleté mix, cibule, sádlo, protlak rajčatový, česnek, kapie, paprika sušená sladká, hrášek mražený, rýže, vývar drůbeží, sůl, pepř mletý, sýr tvrdý
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4wp
10 názorů