Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 1. 2019 12:51

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 615 kJ / 386 kcal
Bílkoviny8,72 g
Tuky22,63 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy36,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nashi je japonská hruška.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tantal Tantal

31. 1. 2019 09:30

casino: Asi takhle já jsem tam jedl i s opraženými semínky i neopraženými, s černým sezamem atd., nejvíce mi zachutnalo s těmi neopraženými, ale pokud chcete, určitě se opražit můžou, to už je na chuti člověka. :-)

casino casino

31. 1. 2019 00:02

"sezamová semínka"
Asi pražená, nebo se pletu? :-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 1. 2019 23:34

Tantal: Myslím, že jsem viděla pár japonských pořadů o vaření a úprava jídel je opravdu na nejvyšší úrovni. A bylo dost zarážející, že tyto praktiky jsou schopni uplatňovat i u domácího jídla. To mě dost překvapilo. Dokonalost sama. Přitom ty jejich kuchyně doma, mají velikost o něco větší než pánský kapesník!:-D:-D:-D
O Asii , co se týče kuchyně, toho vím minimum, ale jedna věc mě opravdu překvapila, co všechno dokáží udělat z vepřového ucha , to smažené a vařené ucho co dávají dětem , jako křupky k televizi, to mě docela položilo.:-D Nevím , nepamatuji se ,možná to bylo Thajsko, nebo tak někde!:-D

Tantal Tantal

30. 1. 2019 23:06

Veronika.Hrozna: No můžete tam někdy vyrazit a zkusit udělat v Korei topinkovou revoluci :-D:-D A to že s ní vše bych tak úplně neřekl, pár let jsem žil v Japonsku tam jsou dost vybíravý a do nedávné doby jsem žil v ve Vietnamu tam je pravda, že si moc nedělají hlavu s tím co snědí :-D:-D Takže opravdu záleží na tom kde v Asii jste.:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 1. 2019 22:54

Tantal: Jak známo, snědí všechno , co nesežere je. Možná by byly topinky s česnekem, v Korei novým hitem! :-D:-D:-D

Tantal Tantal

30. 1. 2019 22:38

Veronika.Hrozna: Celkové v Asii se pečivo moc nepoužívá u nich se ten tatarák jí jen s kachní potravou jak tady píšete. :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 1. 2019 21:22

Možná špatně vidím, ale co je příloha? Nebo se to maso baští jen tak, s tou hromadou zelené kachní potravy ?:-D

Eja57 Eja57

30. 1. 2019 17:13

Tantal: :yes: děkuji, to už se mi líbí víc, jen co potkám vhodné maso tak vyzkouším :-K nestálo by za úvahu to připsat k receptu?

Tantal Tantal

30. 1. 2019 16:18

Eja57: Právě v Asii vejce nevmíchávají do masa, buď žloutek dají do mističky a maso si v tom namáčí nebo ho dají na tatarák a žloutek hůlkami jakoby rozmíchají, aby se jim žloutek roztekl po mase.

Eja57 Eja57

30. 1. 2019 15:33

Souhlasím s Janou:yes: Mám ráda tataráky "jiné" tj. bez kečupu a hořčice...
Ale otázečka, spíše technická :-) ...krásná prezentace ... tak jsem si představila, že vmíchávám žloutek do masa ...a do toho se mi tam motají ty nudličky nashi a okurky do jednoho velkého "knedlíku" ze kterého koukají ty nudličky....je to tak myšleno? Mi by to nějak svádělo udělat věnec a doprostřed s malým odstupem maso, aby bylo dost místa na vmíchání vajíčka, a nudličky si dávat až k jednotlivým soustům...Já mám obecně problém krásně naservírované jídlo "zničit" esteticky při jídle:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2019 14:08

:yes::yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tatarák jiný než masový tatarák hovězí med sezamový olej sojová omáčka

Suroviny: svíčková hovězí, česnek, zázvor, med, olej sezamový, omáčka chilli, žloutek, okurka salátová, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OB1r