Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řeznický zabijačkový guláš

Tento řeznický guláš s vepřovým masem, bůčkem a droby upečeme v troubě a zahustíme nadrobeným chlebem. Kousky masa se krásně rozpadají a s krajícem čerstvého chleba je guláš vynikající.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 130 min

160 min (30 min příprava + 130 min tepelná úprava)

22. 1. 2019 15:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 100 kJ / 2 175 kcal
Bílkoviny177,68 g
Tuky156,02 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 636 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy14,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tara23

24. 2. 2023 12:04

přesně tenhle recept jsem našla ve starém sešitě po babičce. jen je tam ještě 1 srdíčko. Ale to už je detail. Guláš je moc dobrý <3

Odeta Wollmanova

28. 1. 2023 15:29

Taky jsme dělali zabijačku, guláš jsem podlévala pivem ( ano, i u nás na jižní Moravě známe pivo ). Řezník mi málem líbal ruku. Recept je hodně podobný. Guláš je moc dobrý.:-): U nás se maso na protvanu nechá zhnědnut na plynové plotýnce a potom dá do trouby.

ludik

29. 10. 2022 22:28

<3<3<3

Pegas

18. 2. 2019 08:43

Přepadla mě nostalgie,když jsme před léty zabíjeli a tak jsem vyzkoušel tento recept a musím uznat,že to byla pochoutka pro celou rodinu

Frantiska Frantiska

22. 1. 2019 20:51

ano, prihodim maso a podliju a dusim

casino casino

22. 1. 2019 20:45

1974andrea:
No, je více způsobů na přípravu gulášového základu; dokonce i restování masa s cibulí, že :-)
Povězte mi ale, z jakého důvodu maso před dušením restujete? :-K

1974andrea 1974andrea

22. 1. 2019 16:45

casino: Co vy pořád máte s tím zatahováním masa? Vy, když děláte guláš, tak maso nejdřív s cibulí neorestujete dohněda? Vy vhodíte maso jenom na cibuli a hned ho dusíte?

Jinak tenhle zabijačkový guláš vypadá dobře :yes:

casino casino

22. 1. 2019 16:10

No, konečně rcp, kde se nakostkované maso nezatahuje!:yes::-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zabijačkový guláš zabijačkový guláš bez papriky zabijačkový guláš recept recept na zabijačkový gulaš zabijeckovy gulasv pekaci klasický zabíjačkový guláš řeznicky gulas zabijackovy gulas zeli zabijacka recepty zabijačkový guláš z trouby zabijackoveho gulase jak se dělá zabiječkový guláš recept recepty zabíjačkový guláš recept zabijačkový pekáč recept zabijačkové recepty zabijeckový guláš z pekáče zabijackovy gulas podle řeznika recept cibuli osmahneme na sádle do hněda zabijačkový pečení chleba zabijackovy gulas videorecept

Suroviny: plecko, bůček, játra vepřová, ledvinky vepřové, cibule, sádlo, bobkový list, kmín drcený, pepř mletý, sůl, paprika sušená sladká, chléb, vývar masový

TopRecepty.cz

Řeznický zabijačkový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MlJ