Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius přírodní

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 7. 2009 14:42

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino

13. 11. 2013 19:47

Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp :-D

Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní:-))
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná:-(( (jedno jsou hodinky a holínky) :-))

babetko babetko

13. 11. 2013 15:46

Včera jsem zkoušela a výborné :-D +6 bod :yes:

petrzelka

17. 4. 2011 19:53

Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku:-K:yes:

Jikotka Jikotka

14. 8. 2009 16:19

Úplně s tebou Ivanko souhlasím :yes::yes::yes:

Ivana79 Ivana79

14. 8. 2009 15:29

Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2009 16:10

Hmm, aha:-)), já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně;-)

Jikotka Jikotka

14. 7. 2009 16:04

Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry :-*:-D,celou plochou ruky mačkám na rybu

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 7. 2009 15:51

Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek:-8. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě:-)):-D Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas recepty recepty pangasius recept pangas pangasius recept pangasius recepty pangasius příprava recept pangasius pangas recept příprava pangasius panganis smažený pangasius přírodní ryba smažený pangas recepty pangas ryba na přírodno pangasius smažený smazeny pangacius pangas příprava ryba přírodní ryba přírodně

Suroviny: pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Pangasius přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1j2j