Topinka na způsob Wellington
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato topinka vznikla v den, kdy jsem dělala panenku Wellington a měla jsem od všeho zbytky. A musím říct, že s tou topinkou to bylo výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2019 09:25
Ještě k diskuzi o zelenině - já MÁM RÁDA syrovou neochucenou zeleninu v jakémkoli množství, ale na talíři s jídlem mi prostě nesedí a vadí ( nepočítám bylinky, guláš posypaný kroužky cibule, sedmikrásky a jiné jedlé kvítí...)
16. 3. 2019 21:02
16. 3. 2019 16:12
16. 3. 2019 15:38
Tůhle jsem smažil kus krávy v trojobalu...
Zbylo hafo vajíčkové komponenty...
Později byl usmažen vaječný řízek a podáván na topince...
No, když to příště nazvu "Topinka na způsob židovského řízku", tak mě mančaft požene hovězím krokem, že
***
V máločem se neshodnu se Zdendou P., ale syrová zelenina na talíři mě neirituje
16. 3. 2019 14:41
16. 3. 2019 14:38
16. 3. 2019 14:27
Jejda, my to plevelíme pod receptem....ale já pořád chválím, že bych si dala...mňam...
16. 3. 2019 14:16
16. 3. 2019 14:07
Tady mne to nějak netrklo, ale obecně když vidím na talíři nakrájenou neochucenou zeleninu "pro efekt" - typicky plátky salátové okurky u řízku s bramborem - tak to nechápu. Buď se k pokrmu zelenina hodí, pak připravím trochu vhodného salátu a dám třeba i na talíř, nebo do misky vedle...nebo se nehodí a pak ji tam necpu..."zeleninové oblohy"
Koukám, že Casino brble kvůli názvu, Ty kvůli paprikám na talíři, já bych tady nebrblala a kdyby to šlo, tak si to vyloupnu z noťasu a hned sež....ru
16. 3. 2019 13:46
16. 3. 2019 12:57
Ale - oni nemají pocit, že to bude moc dobré a ještě to na fotce krásně vypadá ???
16. 3. 2019 12:20
No, tady si fakt každý může rcp nazvat jak mu libo, že
16. 3. 2019 11:22
Já mám panenku připravenou jako "roastbeef" ráda - na rozdíl od hovězího na hranici medium a well done, i na studené mísy natenko nakrájenou, ale tohle je geniální. Jen při "odpočinku" zatahuji hodně napevno do alobalu...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: topinky recept
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, žampióny, špenát listový, chléb, olej, máslo, sůl, pepř, česnek, salát little gem, zelenina
Topinka na způsob Wellington
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Yr
13 názorů