Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškový tvarožník

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 3. 2019 12:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 815 kJ / 2 107 kcal
Bílkoviny95,14 g
Tuky56,49 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 630 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy284,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tvarožník je vláčný, plech není třeba vymazávat ani vysypávat.

Mandle jsem dávala hned, ale můžou se posypat až třeba v polovině pečení, záleží na tom, jak trouba peče. Případně se plech dá zakrýt alobalem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hruskovy tvarožník

Suroviny: tvaroh, vejce, pudinkový prášek, hruška, cukr moučkový, cukr vanilkový, mandle sekané

TopRecepty.cz

Hruškový tvarožník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/38jQ