Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trojzávin

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2019 18:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 503 kJ / 5 618 kcal
Bílkoviny140,64 g
Tuky239,93 g
Vláknina76,50 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy685,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Najlepšie jedlá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

10. 3. 2019 20:15

yanull: :-) Janka nie, ja nie, podstata zavinu ma byt makova, mne by sa uz mak s orechami bil. Povidla vynikajuco doplnaju mak. Ostatne, biely mak ma jemne orechovu chut, a ledze je to mak, nie orechy, hodi sa aj pre tych, co maju na prechy alergiu.;-)

yanull yanull

9. 3. 2019 03:39

Páči sa mi ;-):yes: Možná bych nádivku z bílého máku nahradila ořechovou. :-K

mika59 mika59

9. 3. 2019 00:23

Tak to je paráda..:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ölteig backen

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, droždí sušené, mléko, olej, vejce, mák mletý, mléko, cukr, skořice, mák mletý, mléko, cukr, skořice, povidla švestková, vejce

TopRecepty.cz

Trojzávin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nw8z