Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,55 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 633 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 31,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévka se dá udělat i tak, že se v hrnci udělá jíška, z ní vaječné nočky + hned zelenina a vývar. Je to sice rychlejší a bez malé pánvičky na mytí navíc, ale to nám tak nejede, jako když se předem zelenina chvíli osmaží. To dodá polévce mnohem lepší chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2023 07:45
18. 5. 2023 07:39
19. 4. 2023 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat fazole? Důležitý je výběr odrůd a správný postup při pěstování i sklizni
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: polevky zeleninove zeleninová s nočky recepty zeleninove polevky zeleninová polévka s nočky
Suroviny: zelenina čerstvá, máslo, vývar masový, sůl, pepř mletý, česnek, máslo, mouka hladká, vejce, sůl, koření
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ekxk
3 názory