Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček Habunda

Vyzkoušejte tento lehce pikantní nakládaný bůček. Je výborný k pečivu jako chuťovka, nebo si ho můžete dát jen tak. Přestože je doba přípravy poměrně dlouhá, výsledek rozhodně stojí za to.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min doba naložení je 10 dnů

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava, doba naložení je 10 dnů)

28. 2. 2019 19:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 073 kJ / 3 842 kcal
Bílkoviny153,89 g
Tuky297,99 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 7,05 g
Sůl17,00 g
Sacharidy132,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kimlo kimlo

19. 2. 2024 12:34

magdalenka: Bol ponorený. Predtým som ho vložil najprv do vriacej vody a chvíľu povaril aby sa uzavrel. Nechcel som ho dávať do studenej vody aby sa z neho nevyvarila všetka chuť. Medzitým sa mi zohriala voda v PH aj s cibuľou, koreninami a pár strúčikov cesnaku, do ktorej som takto obarený bôčik vložil. Potom sa varil na LOW asi 4 hodiny.

magdalenka magdalenka

19. 2. 2024 12:22

kimlo: v PH to musí byť celé ponorené vo vode? Ďakujem.

kimlo kimlo

19. 2. 2024 09:59

Výborné! Varil som v PH a namiesto medu som použil worchester. Vďaka za recept! Prikladám foto... :yes:

Libulka

5. 5. 2022 11:51

Dávám pochvalu a foto, do vaření jsem přidala feferonu a chilli, aby to prošlo do masa, 10 dnů jsem nevydržela, dnes je to šestý den a já mám polovinu snědenou <3 dcera, která nejí vůbec vepřové maso, neodolala a ochutnala, říká, že je to super, TOP a to je velké uznání. Dnes to bude koštovat její přítel, věřím, že bude stejně nadšený a spokojený. Díky za recept, určitě budu dělat častěji :-)

habunda

1. 12. 2020 14:50

mika59: Tak pokud chutnal, tak jsem rád. Já osobně mám raději sladší, proto více medu... Ale jak píšete, každý má jiné chutě a jídlo si přispůsobí podle svých chutí...:yes::yes::yes:

mika59 mika59

7. 7. 2020 14:56

Bůček jsem nakládala, tenhle je sedmidenní, přidala jsem pepř a ubrala med. Vařila jsem v pomalém hrnci 3,5 hodiny. Je jak máslo. Přidala jsem foto i bod.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaný bůček na medu nakladany bok v paprice bůček jako chuťovka nakládaný bůček na na medu nakladany uzeny bůček

Suroviny: bok vepřový, sůl, med, paprika sušená sladká, česnek, bobkový list, koření nové koření, cibule, voda, chilli

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček Habunda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ozyK