Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák Habunda

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

26. 2. 2019 23:09

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 304 kJ / 1 507 kcal
Bílkoviny204,91 g
Tuky59,26 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 4,81 g
Sůl11,35 g
Sacharidy35,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

habunda

27. 2. 2019 10:34

Lenunka: Díky za upozornění. Již upraveno v receptu...:yes::yes::yes:

maris maris

27. 2. 2019 10:25

Lenunka: díky, to neznám - moje chyba a tímto se omlouvám ;-):-8

Lenunka Lenunka

27. 2. 2019 10:10

když už je TRINIDAD SCHORPION BUTCH TAYLOR povinné dochucovadlo, mělo by se to napsat správně, je to SCORPION :-)

maris: asi je myšleno tohle udělátko:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=j2...
:-):-K

maris maris

27. 2. 2019 09:58

" (nejlépe je, když je maso ještě trochu zmrzlé, má potom lepší barvu - červenější). "
tomu nerozumím, přece tataráka děláme z rozmrzlého masa a nejíme ho "trochu zmrzlý", i když je možná červenější;-):-)
nebo jak jsi to myslel ?;-)
potom ještě jedna technická otázka, jak se krájí cibule hnětačem na těsto ? Já znám - i mám na těsto jen hnětací háky a s těmi by to fakt nešlo:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mletí masa na tatarak tatarak do mrazaku jak se dělá tatarak tatarák z mrazáku zkazeny tatarák tatarak recept 1 na kg krajeni cibule na drobno nozem ručně tatarak ze zmrzleho masa tatarák ze starého chleba tatarák recept mražení masa na tatarák tatarak z 1,5 kg masa tatarak 1.5kg recept tatarak 1 kg může se dát tatarák do do mrazáku da se mrazit na tatarák má se tatarák mrazit maso na tatarák z mrazáku tatarák na osobu z ceho vseho se dela tatarak

Suroviny: hovězí zadní, cibule, žloutek, hořčice plnotučná, omáčka sojová, omáčka chilli, paprika sušená sladká, pepř mletý, chilli, česnek

TopRecepty.cz

Tatarák Habunda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZMm