Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálský tuňák

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 2. 2019 16:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 394 kJ / 333 kcal
Bílkoviny5,26 g
Tuky20,38 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 8. 2021 08:26

:yes::yes:<3:-K

Ramila

7. 2. 2021 14:41

Výborné, moc jsme si pochutnali a určitě ještě uvařím :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čerstvý tuňák provensálský recept

Suroviny: rajče cherry, olej olivový extra virgin, česnek, tymián, bazalka čerstvá, olivy černé, tuňák, sůl, pepř bílý, pečivo

TopRecepty.cz

Provensálský tuňák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YL7K