Domů
-
Recepty
-
Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku)
Zpět na recept
Zelný list po maďarsku (Sarma po maďarsku)
MamlajdaD
MamlajdaD
Na slanině osmahnutá cibule a přidaná paprika
MamlajdaD
Na základ přidáme polovinu kysaného zelí
MamlajdaD
Na zelí poklademe zelné závitky a proložíme je uzeným masem a klobáskou
MamlajdaD
Zakryjeme druhou polovinou zelí
MamlajdaD
Podlijeme vodou a dáme péct. Já dala jeden a půl hrnku vody, tj. asi 3 nebo 3 a 1/2 deci.
MamlajdaD
Upečeno. Pekáček dáme na plotýnku, vyndáme závitky, uzené i klobásky. Někdy je tekutina skoro vypečená a musíme podlí trochou vody (podle potřeby).
MamlajdaD
Závitky a maso s klobáskou na misce
MamlajdaD
Zahuštěná omáčka se smetanou. Nedělám jí moc hustou, jídlo je dost vydatné. Do omáčky vrátíme všechno maso, prohřejeme a podáváme.
MamlajdaD
Předchozí
Následující
8
z
10
Předchozí
Následující