Kokosový velikonoční mazanec
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 460 kJ / 3 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,38 g |
Tuky | 173,16 g |
Vláknina | 34,68 g |
Cholesterol | 484 mg |
Sodík | 917 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 436,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z tohoto těsta dělám i vánočku, tu ale z 1 kg mouky. Mazanec (i vánočka) dlouho vydrží, aniž by ztvrdly. Údajně i měsíc. Nemohu potvrdit, u nás se povždy snědlo daleko dříve. Zadělávám v domácí pekárně, proto jsem pořadí ingrediencí upravila pro DP. Už jsem v DP i upekla a „buchta“ z DP také byla výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 42 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 55 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 57 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: velikonocni svecenik
Suroviny: mléko, žloutek, máslo, kokos, mouka polohrubá, vánočka, droždí, kůra citronová, rozinky, mandle
Kokosový velikonoční mazanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLWn
0 názorů