Vlašáky v karamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 243 kJ / 2 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,33 g |
Tuky | 162,90 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 197,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2020 19:23
Merylas: Nevadí, já ho použiju , už jsme "dlouho neměli" štrúdl, když nepočítám dnešní už sež...ný ! Ve čtvrtek, peču další.
Minulý týden bez štrúdlu, vyvolal štrúdlový absťák! A ještě furt mám jablíčka, strom se zbláznil!
Minulý týden bez štrúdlu, vyvolal štrúdlový absťák! A ještě furt mám jablíčka, strom se zbláznil!
17. 11. 2020 18:43
Merylas: Výborné, právě jsem si přinesla mističku z kuchyně. Myslela jsem, že to bude sladší, ale není, přesně dle mé chutě.
17. 11. 2020 18:08
Veronika.Hrozna: Příště dej přímo na papír na pečení, opravdu se Ti nepřilepí.
17. 11. 2020 17:55
mika59: Právě jsem je udělala a papír jsem trošičku namazala v jemné vrstvě máslem, pro jistotu ! Voní to báječně, jenom to je moc horké, tak jsem neochutnala.
16. 11. 2020 22:54
Veronika.Hrozna: Z pečícího papíru to jde dobře..
16. 11. 2020 22:36
mika59: Na ten papír se to nelepilo? Opravdu se to dá pak bez problému sundat? Já si občas v obchodě podobnou pochoutku dopřeju, ale není to nic moc. A teď mám dobré vlašské ořechy , k televizi na mls, by bodly!
16. 11. 2020 22:07
Merylas: Děkuji za vyzkoušení a pěknou fotku..
16. 11. 2020 17:46
Dovolila jsem si přidat foto k tomuto receptu. Pomalu už přemýšlím nad tzv. jedlými dárky, ale vše je třeba předem vyzkoušet. Ořechy nemám tak pěkné, jelikož to je nějaká odrůda ořešáku, kde jádra nejdou bez poškození ze skořápky vydolovat. Skořice jsem dala jen malinko, špetku. Jinak a bod.
25. 10. 2018 11:57
popoluska340:
24. 10. 2018 12:30
mam doma orechy z minuleho roku,tak ich idem spravit do karamelu
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Jako od mistra cukráře: Vysoce efektní a přesto snadné ozdoby z karamelu zvládnete podle našeho návodu i doma
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vlasaky ve se skořicí vlašaky vkaramelu karamel recept vlasaky v medu vlasaky recept na vlašáky v medu vlasaky s cukrem vlašáky recepty vlašáky v medu a skořici karamelove orechy se skorici vlasaky ve skorici ořechy v karamelu a skořici
Suroviny: ořechy vlašské, cukr, med, skořice, máslo
Vlašáky v karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LylX
10 názorů