Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomerančový džus

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 7. 2009 14:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 033 kJ / 2 876 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky1,80 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy702,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

5. 9. 2020 11:15

Dobrý den, přidávám fotečku. Super džusík:-)

Lukáš Dvořák

15. 6. 2014 13:16

Je to supr;-)

Sebastian Žiška

31. 1. 2013 00:37

Aj tak je podľa mňa najlepší fresh z pomarančov. V jednoduchosti je krása. Tiež nechápem prečo dávať do džúsu varené ovocie. :)Prikladám odklik na zaujímavý článok o pôvode tohto výnimočného ovocia http://www.i-potraviny.sk/pomarance-povod-a-druhy/

Carlos

26. 3. 2012 19:25

Nechápu, proč bych měl ovoce vařit. Zničím tím úplně všechno, co je v ovoci dobré a pro co se ovoce konzumuje. Džusu dělám tolik, aby se včas zkonzumoval, v odšťavňovači. A tolik cukru? To je pro děti? Když už musím přislazovat (mrkev silně sladí, ale to asi víte), tak medem a to by jste se divili, jak to dětem chutná.

petrzelka

23. 10. 2010 16:04

Dělám tento džusík skoro uplně stejně,ale bez jablek a v jiném množství,takže recept nebudu zbytečně přidávat.Je výborný.A pomeranče vařím i s kůrou,samo,že řádně umyté;-):yes:

kucharicek

10. 9. 2010 16:45

ja davam bot :-8

dynysek

27. 7. 2009 16:32

Je vynikající dávám bodík:yes::-))

jollka jollka

9. 7. 2009 19:20

Taky jsem dělala ,ale s jablkem ne zkusím dávám do oblíbených +bodík:-!;-):-)):yes:

bazalka

9. 7. 2009 16:11

Pokud je to džus, který se má hned podávat a není nijak sterilovaný - určený na uskladnění, tak proč se vaří to ovoce a ničí všechny vitamíny ? Pomeranče, mrkev, jablka dám do odšťavňovače a získám silný koncentrát, který si případně můžu naředit vodou. A tolik cukru a navíc kyselina citronová ? :-O A co třeba citron ? Nebylo by to lepší ? Bodík nebude. :no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 15:56

Džus má krásnou barvu;-). Já jsem taky kdysi, když byly děti menší dělávala, ale malinko jinak, musela bych se mrknout. Myslím, že jsem několik pomerančů nakrájela a dala vařit do vody, přidala libovolné ovoce, pokud jsem měla a tu mrkev taky a citrón. Když se to povařilo, rozmixovala jsem to, dosladila a naředila na 5 litrů. bylo to skvělé a byl na delší dobu. Super vychlazený chutnal lépe, než nějaký 100% džus z obchodu;-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomerančový džus pomerančový džus recept recept na pomerančový džus džus z pomerančové kůry dzus z pomerancu pomerancovy dzus bez vareni pomerančový pomerančový džus recept pomerančový džus džus s pomerančové kůry fresh recepty pomerančoví džus pomerančový fresh pomerančový džus z kůry jak udělat pomerančový džus recept na džus z pomerančů fresh dzusy recepty domácí džus vařený džus domácí pomerančový džus dzus z pomerance

Suroviny: pomeranče, mrkev, jablko, cukr krupice, kyselina citronová, voda

TopRecepty.cz

Pomerančový džus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5l3