Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ledvinky na badyánu

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 7. 2009 12:10

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 241 kJ / 297 kcal
Bílkoviny14,13 g
Tuky16,77 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 669 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Byla to moje jedna z napínavých zkoušek improvizace, která mi vyšla skvěle. Badyán tomu jídlu dá úžasnou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Výborná chuť, úžasný zážitek. PS běžný pepř černý jsem nahradil aromatickým pepřem sečuánským. Nedávejte ho ale příliš, je opravdu výrazný.

Bibinka Bibinka

9. 7. 2009 12:56

Jo, jsem zapomněla, když je pak dusíš, jde už jen libá vůně:-!:-!:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 12:55

No, Bibi byla rychlejší:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 12:54

vybusna, pokud to uděláš, jak to dělá Bibi, nebo já, tak ne. Namočit už vyčištěné a nakrájené přez noc do mléka, nebo i kyšky, na druhý den je několikrát propláchni vřelou vodou a pak teprve spracuj podle libosti. Vepřové jsou fajn, ale hovězí vždycky jsou trochu cítit, ikdybych dělala nevím, co:-/

Bibinka Bibinka

9. 7. 2009 12:54

Výbušná, jen se vyjádři normálka, je to přece lidské a děláme to všichni bez výjimky:-D
Já ledvinky namočím přes noc do mléka už rozkrájené, aby to vzalo ten "puch", druhý den si v rychlovarné konvici několikrát uvařím vodu, aby byla vařící, ledvinky nasypu do síta a mnohokrát přeliju tou vařící vodou, nakonec je ještě proplachuju studenou, nechám okapat a tím jsou k použití bez jakéhokoli "fletoru";-) Je fakt, že někdo to nesnáší, proto je nejí a přitom by si je dali. Chce to tu chvilku vydržet, já osobně s tím problém nemám.:-)

vybusna vybusna

9. 7. 2009 12:44

bibi...necitit ladviny pri vareni po....no napisem to negustiozne, prepacte ale naozaj ma to zaujima...po moci?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ledvinky recept použití badyánu vepřové ledvinky vepřové ledvinky na slanině a cibulce ledvinky recepty do čeho namočit ledvinky vepřové srdce recepty ledvinky recept-ledvinky recept na ledvinky aby zmekly veprove ledvinky ledvinky na cibulce vepřové ledvinky po uhersku omacka na badyanu pouziti badyanu do vareni recepty ledviny na šťávě "vepřové ledviny" recept ledvinky

Suroviny: ledvinky vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, párky, badyán, solamyl, pepř, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Ledvinky na badyánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58Ov