Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hovězí na způsob soljanky

Hodnocení receptu je 4,6 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

27. 9. 2018 23:06

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie300 kJ / 72 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky2,60 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martick@

26. 11. 2018 10:30

clupmi: Píchajó a píchajó a vy jim dáte další podnět:-//Aspoň moderátorky by se mohly držet na uzdě a ne hned plivat jedy s nimi:-//Obrázek si umím udělat i bez hysterických projevů místních ...... Jo soljanku znám jako polévku, ale kamenovat za chyby nebudu nikoho, stačilo se zmínit jednou a ne se hádat měsíc8-( ?Dámy? si stejně umí pochlebovat a lézt do řiti jen jedna druhé8-(

Eja57 Eja57

25. 11. 2018 13:37

Jana Dorazinová-Remková: Máš na TOPkách výborné recepty a moc pěkné fotky.
Proto nám asi nějak hlava nebere, že děláš paellu z brambor a sojlanku jako dušené maso s rýží....To totiž není žádná lidová tvořivost, to jsou mezinárodně známé recepty. Základní surovinou paelly je RÝŽE a soljanka je POLÉVKA.

Hostoooo....haloooo....:-D:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2018 13:27

jannes: A tohle jsem snad začala já?? Snažím se nereagovat, ale pořád a pořád dokola někdo potřebuje, abych se vyjadřovala.

jannes

25. 11. 2018 13:12

Dorazimová Remková,člověk žasne co se tady od vás dovídá a jak si trváte na svém, a pokud si dobře pamatuji už vícekrát jste tady vedla nějaké,slušně řečeno rozepře,hm také koníček.Jinak to hezky napsala Dajda;-)

Eja57 Eja57

25. 11. 2018 09:13

Dajda: máš mě na svědomí:-D málem jsem se udusila jogurtem, když jsem si to přečetla:-D červená řepa se do boršče taky dává, to by se taky dalo vymyslet....
Hosta - máš šanci debatu mazat, tohle už fakt k receptu není;-)

Dajda Dajda

25. 11. 2018 06:41

hosta: Máš naprostou pravdu jak s tím hrachem tak s tím, že o tomhle si každý udělá svůj obrázek. Jen se trochu bojím, že sem brzy někdo vloží knedlo - zelo - vepřo s fotem, kde budou hezky vyrovnané knedlíky se zelíčkem, kusem masa, a nad tím se bude skvět nápis BORSČ. Do něj se přeci zelí dává také, ne? :-! :-*8-(:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2018 00:43

Lidi, já nemám potřebu se řídit tím, co VY si myslíte, že je správné. Je to někde v pravidlech Topreceptů?? A že je mám tedy přečtené dobře. Já nejsem kus hadru a vy nejste lidi, kteří snědli všechnu moudrost světa. A víte, jak to tady chodí. Ještě chvíli a dostanete mne do TOP 10 a to si určitě nepřejete. Takže zanechte těch planých řečí.

hosta hosta

24. 11. 2018 21:39

Dajda: Už to neřeš, je to jako o tom hrachu a zdi ..... Tuhle nic neřešící diskuzi nebudu přesouvat, protože se bohužel stále týká receptu. Naopak - myslím, že tu má zůstat právě proto, aby kdokoliv náhodou okem spočine, si udělal názor a obrázek sám;-)
Parafráze z Pelíšků: "to je zas soljanka? Co vidíš? Dušené hovězí. Tak vidíš...":-8

Dajda Dajda

24. 11. 2018 19:47

Jana Dorazinová-Remková: K čemu se budu vyjadřovat, nechte prosím na mě.
V každém věku se člověk může dozvědět něco nového, a rozšířit si tak své vědomosti. Nesmí si však myslet, že je všeználek, nad něhož není. :-O :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2018 18:47

Dajda: Tak když proti názvu nic nemáte, tak prosím, už se k němu nevyjadřujte. Recept posuzovali jiní odborníci, než jste vy tady. A myslím, že ve svém věku už vaše rady nepotřebuji.

Dajda Dajda

24. 11. 2018 17:37

Jana Dorazinová-Remková: Tak to se mýlíte, my proti tomu názvu nic nemáme, ale bohužel nepatří k tomuto jídlu! Nechápu, že nechápete, co se Vám tu snažíme už několik dní vysvětlit. Tady nejde o náš názor, ale o obecně platný fakt, že SOLJANKA JE POLÉVKA RUSKÉHO PŮVODU, do které patří jiné suroviny, než do toho Vašeho guláše s okurkami, a rozhodně se nepodává s rýží! Tak to je bez ohledu na to, co si myslíte Vy nebo redaktoři časopisu, který Váš recept ocenili. Samozřejmě každý nemůže vědět všechno a žádný učený z nebe nespadl, ale když už mě někdo upozorní, že se mýlím .................. 8-(8-(8-(

Eja57 Eja57

24. 11. 2018 14:07

Jana Dorazinová-Remková: protože hezký recept s hezkou fotkou má název, který s tím nemá nic společného. Soljanka stejně jako boršč a mnoho jiných má mnoho variant, ale vždycky je to POLÉVKA - cs.wikipedia.org/wiki/Soljanka
:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2018 13:57

Dajda: Název jídla zůstane tak, jak je. Já nikdy neskáču, jak ostatní pískají a budu ráda, pokud už si to konečně zapamatujete ;-). Za ten recept jsem vyhrála 1000 Kč v časopise. Proč bych tedy měla ustupovat pár lidem, kterým se název nelíbí? :-8

Dajda Dajda

24. 11. 2018 07:52

Jana Dorazinová-Remková: Jak jinak to rozřešit? Odpověď je přece úplně nasnadě: DÁT TOMUTO JÍDLU, které není v žádném případě soljankou, ODPOVÍDAJÍCÍ NÁZEV! :-Q:-Q:-Q

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2018 01:25

casino: Ano, máte pravdu. Spokojen?? Jak jinak to rozřešit? Mi je totiž úplně jedno, co si myslíte

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi maso recepty recepty z hovězího masa dušené hovězí maso recept hovězí maso recept recept na hovezi maso recepty na hovězí maso dušené hovězí maso dušené hovězí recepty hovězí maso recept hovězí maso dušené hovězí recept recept na dušené hovězí maso solijanka z rostene recept z hovězího masa top recepty recepty s hovězím masem dušené hovězí recepty hovezi dušene hovězí maso dušené hovezi.krk recepty s obrázky

Suroviny: paprika sušená sladká, protlak rajčatový, víno červené suché, vývar, okurky sterilované, olej, pepř

TopRecepty.cz

Dušené hovězí na způsob soljanky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x49P