Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánočka nebo mazanec

Univerzální těsto, které se hodí na mazance, vánočky, bochánky, případně i buchty. Kynuté těsto je základem české sladké kuchyně. Různými náplněmi a příchutěmi vám má vždy co nabídnout a vždy si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby kynutí

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

19. 12. 2018 16:44

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 274 kJ / 3 412 kcal
Bílkoviny73,41 g
Tuky103,45 g
Vláknina25,11 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 534 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy534,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na mazanec mazanec recept vánočka recept fotografie kvasek

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, máslo, droždí, mléko, žloutek, rozinky, rum, mandle loupané, kůra citronová, sůl, vejce, tuk

TopRecepty.cz

Vánočka nebo mazanec

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p5yX