Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Londýnské řezy

Tyto řezy, někdy též nazývané Cikánské řezy, mají v sobě všechno, na čem si můžete pochutnat. Najdete v nich ořechy, pikantní marmeládu i křupavý povrch. Zaručeně vám budou chutnat.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 12. 2018 22:26

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie25 387 kJ / 6 068 kcal
Bílkoviny100,37 g
Tuky337,19 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 404 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy647,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je recept mojí maminky. Na mě je cukroví moc sladké, dávám do bílků zhruba o třetinu méně cukru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: londýnský řez řezy s bílkovou čepicí londýské řezy recept řez londynsky londýnské štangle řezy recept londinske řezy žlute štangle recept londynske řezy na plech hrníčkový recept londýnské řezy-recept

Suroviny: mouka hrubá, máslo, cukr, žloutek, cukr moučkový, ořechy vlašské, bílek, marmeláda rybízová

TopRecepty.cz

Londýnské řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4qr