Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový fofr koláč / bublanina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 11. 2018 09:02

Suroviny

Porce: na hlubší plech

Nutriční hodnoty

Energie18 555 kJ / 4 435 kcal
Bílkoviny85,12 g
Tuky191,68 g
Vláknina45,90 g
Cholesterol 790 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy569,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je od babiččiny kamarádky z mládí. Našel jsem ho mezi jejími recepty a protože mi v mrazáku překážela mistička s rybízem... Rybíz není zrovna ovoce, které bych vyhledával, ale koláč nám moc chutnal.

V poznámce ještě stálo, že rybíz lze zaměnit za višně bez pecek, též částečně zmrzlé nebo čerstvé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízový koláč koláč s červeným rybízem koláč s rybízem višňový koláč červený rybíz recepty fofr koláč kolač bublanina bublanina ze zmrzlých výborný rybízový bublanina rybízový koláč recept nadýchaný rybízový koláč se sněhem top recepty rybízový koláč na plech z čerstvého rybízu bublanina z červeného rybízu babiččina rybízová bublanina s drobenkou bublanina ze 2 vajec

Suroviny: vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mléko, kůra citronová, rybíz červený, drobenka

TopRecepty.cz

Rybízový fofr koláč / bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Lno