Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj narozeninový dort

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 6. 2018 17:43

Suroviny pro 16

16

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie27 943 kJ / 6 679 kcal
Bílkoviny109,39 g
Tuky351,07 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 891 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy763,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

22. 6. 2018 22:57

vandylady: máte pravdu, čokoláda tomu dá opravdu tu nejsprávnější chuť a krém docela zásadně podrží. Do čokoládových krémů vždy zašlehávám čokoládu rozvařenou v troše šlehačky a je tam patřičně znát. Jen se musí ubrat v základu cukr, jinak je krém nechutně sladký.

vandylady vandylady

21. 6. 2018 17:05

srettka: krásně drží, krém je fakt super a ta čokoláda tomu dá výbornou chuť :-)

vandylady vandylady

21. 6. 2018 17:04

hospodyne:to jsem to po sobě četla, jsem už slepá, mám mlíko už na mozku :-D

vandylady vandylady

21. 6. 2018 17:02

bystrouska: jojo opravím :-D děkuji

srettka

21. 6. 2018 16:40

zizala: Pro mne má moučkový cukr takovou zvláštní chuť, tak že ho do krému nedávám. Jinak pudink si hlídám, takže ok, chladím ve vodě. Ale co člověk, to zkušenost :-)

hospodyne

20. 6. 2018 21:42

U cukru v korpusu asi také chybí nula - 24g je na 6 vajec přeci jen málo

zizala zizala (moderátorka)

20. 6. 2018 21:02

srettka: Já mám se slazením pudinku opačnou zkušenost. Předem slazený se rád připaluje a taky zůstane řidší a pomaleji chladne. Mnohem lépe se vyšlehá máslo s moučkovým cukrem (máslo bez cukru se hůře šlehá) a do toho po částech neslazený pudink. Ale každý máme jinou zkušenost, jak vidno. :-8

bystrouska

20. 6. 2018 20:48

Dort vypadá dobře :-K, jen se někam surovinách ztratily žloutky :-O. V postupu se přidává žloutek po žloutku a v surovinách nejsou :-O.

srettka

20. 6. 2018 20:41

Není toho másla na to množství pudinku málo? To přece nemůže tak dobře držet. Mám zkušenost jedna k jedné. Jeden pudink do jednoho másla.
Jinak je lepší si osladit rovnou pudinky při vaření.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: narozeninový dort narozeninový dort recept recept na narozeninovy dort narozeninové dorty recepty recepty na narozeninové dorty recepty na narozeninový dort lehký narozeninový dort narozennový dort recept dort špička recept narozeninový dort top recepty narozeninový dorty ovocný narozeninový dort recept dort narozeninový recept na čokoládový narozeninový dort narozeninovy dort super recept recept na spicky na dort ovocný dorz recept na dort špička dětský narozeninový dort od míšy nej recept narozeninový dort recept

Suroviny: bílek, žloutek, sůl, cukr, olej, mouka hladká, mléko, pudink čokoládový, pudink vanilkový, čokoláda na vaření, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, marmeláda, rum

TopRecepty.cz

Můj narozeninový dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GOpJ