Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkový koláč pečený v remosce

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

13. 6. 2018 18:38

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Množství do větší remosky Grand s průměrem 32 cm

Nutriční hodnoty

Energie9 171 kJ / 2 192 kcal
Bílkoviny28,93 g
Tuky96,93 g
Vláknina23,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 606 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy289,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samozřejmě, že se může upéct i klasicky v troubě. Koláč je velmi šťavnatý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

15. 11. 2023 19:49

martiline: Děkuji moc, pochvala mě těší. Jsem moc ráda, že recept nezklamal. :-K

martiline martiline

15. 11. 2023 19:08

Výborný koláč, postupovala jsem přímo podle receptu. Rozvoněl celý dům a ještě teplý jsme ochutnali. Opravdu laskomina a vypadá to, že na zítra ani nezbyde. Díky moc za recept. Ukládám. :yes:;-)

Merylas Merylas

4. 10. 2022 10:02

Marie Svarcova: Děkuji. :-K Poslední dobou používám k pečení remosku častěji. Mám dvě, jednu malou a jednu větší.

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 10. 2022 09:27

:-)<3:yes::yes: parádní koláč, dělám v troubě ale z remosky vypadá skvěle :-K

Merylas Merylas

4. 10. 2021 17:03

Otec Manuel: Děkuji. :-K

Otec Manuel

2. 10. 2021 18:53

Upečeno s karamelem, tentokrát v troubě. Dobrota....(fotka přidána).

Otec Manuel

4. 3. 2021 20:54

Merylas: Děkuji pěkně! :-) Každopádně, po koláčku se zaprášilo a jsem moc rád, že jsem na recept natrefil...

Merylas Merylas

2. 3. 2021 21:15

Otec Manuel: Já vím, že světlo při focení dělá hodně. Koláček máte ale moc povedený. :yes: A zmíněný fotograf má jiné objekty svého zájmu, než je focení jídla. :-)

Otec Manuel

1. 3. 2021 08:07

Merylas: Rádo se stalo a recept nezklamal. Jen na fotce vypadá koláč tmavší, než byl ve skutečnosti. Fotil jsem večer a nejsem žádný Jan Saudek...:-(

Merylas Merylas

1. 3. 2021 00:04

Otec Manuel: Já děkuji za vyzkoušení a přidané foto. Jsem opravdu moc ráda, že recept nezklamal. :-K

Otec Manuel

28. 2. 2021 20:12

Děkuji za recept. Na jablka jsem nalil karamel, skořici jsem vynechal (tu mám nejraději ve svařáku) a odzkoušel v nové remosce. Dobrý koláček, dobrý....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablkový koláč z remosky pečení koláče v remosce jablečný koláč v remosce remoska recepty koláč pečený v remosce pečení s jablky koláč v remosce remoska recept jablkový koláč jablkový koláč do remosky koláč do remosky koláče z remosky jablkový koláč remoska jablecny kolac remoska koláč z remosky peceny kolac v remosce koláč s jablky remoska remoska jablkovy kolac jabkovy kolac z remosky jabkovy kolac z remosky obraceny kolac peceny v remosce

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, sůl, tuk hera, voda, jablko, cukr krupice, cukr vanilkový, skořice mletá

TopRecepty.cz

Jablkový koláč pečený v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGL6