Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 165 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,71 g |
Tuky | 108,69 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 369,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2018 06:38
marbene: To ti neporadím, nemám prehľad v Čechách. U nás ho dostať v každých kuchynských potrebách., Pozri na fotky v tomto recepte https://www.toprecepty.cz/recept/12217-halusky-se-... , ne jednej je dobre vidieť to strúhadlo. Otočí sa na opačnú stranu, nie na tú ako sa strúha, a cesto tlačíš proti slzičkám strúhadla. Ide to rýchlo. Ak môžem doporučiť, kúp si klasické, pocínované, nie s obrubou z umelej hmoty.
21. 5. 2018 20:19
tejaja: Mám ještě cednik s velkými dírkami.To jsem protlačovala pomocí špachtle,ale to struhadlo si koupim.Chodim do Orionu,tam bych ho mihla sehnat????
21. 5. 2018 20:13
marbene: Ide to fajn, iba musíš mať šikovné ruky. Musí to ísť rýchlo. Ale ako som písala je to dávam cez strúhadlo s veľkými slzičkami.
21. 5. 2018 19:52
Nadia22: To jsem nezkoušela,ale příště určitě????
21. 5. 2018 19:48
Taky mam cednik na halusky, ale radsi odkrajuji nozem. Prkynko mam na kraji hrnce a rovnou odkajuji do varici vody. Tak je to jednoduche.
20. 5. 2018 21:24
tejaja: Díky
20. 5. 2018 21:21
tejaja: Cednik na halušky mám,ale radši je vykrajuju lžičkou
20. 5. 2018 21:20
Teraz je to ok.
20. 5. 2018 21:15
marbene: No, práve...ono to sú halušky. Cesto sa buď pretlačuje cez špeciálne sitko (ja pretláčam cez strúhadlo s veľkými slzami) alebo sádže z lopára ako píšeš, ale stále sú to halušky.
20. 5. 2018 20:56
tejaja: Vím,že noky se odkrajuji z valečků těsta .Tohle jsou vlastně halušky,akorát těsto nezpracovávám přes struhadlo,ale vykrajuju malou lžičkou.Já to opravim na halušky.Snad nebude název vadit
20. 5. 2018 20:40
Prečo sa to volá nočky?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 26 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak připravit bramborové halušky. Video nám předvede osvědčený postup
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Další recepty
Tématické fráze: halušky se zelím bramborove halusky halušky se zelím a uzeným video halušky se zelím a uzeným recepty na halušky ze zelím a uzeným halušky recept video bramborové halušky se zelím a uzeným masem bramborové halušky video halušky se zelím recept bramborové halušky recept halušky se zelím a uzeninou halusky orion recept jak uvařit špecle zeli a uzenym buckem bramborák s uzeným a zelím bramborové halušky s uzeným masem halusky s uzeninou recept halušky se zelím recepty halušky se zelím sterilované zelí na halušky recept rychlo halusky
Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sůl, cibule, bůček uzený, kmín celý, zelí sterilované
Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpxn
11 názorů