Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bimbásci

Hodnocení receptu je 4,7 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 7. 2009 14:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete dovnitř zkusit dát i zeleninu. Moje mamča to jednou zkoušela se špenátem, moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

5. 4. 2016 20:21

Pajaska: au, au :-D:-D:-D

rebeka rebeka

5. 1. 2011 15:51

super název:yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobré to bude určo:-p:yes::-K

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 15:43

Bi:-D:-D:-D bi:-D:-D:-D:-Dbimbásci:-D:-D:-D:-D:yes::yes: Jen se zakousnout.:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2011 15:41

:-p:yes:

yoghurtt yoghurtt

20. 9. 2010 15:24

Tak jsem uložila na vyzkoušení,vypadá to hezky :yes:

spagetka spagetka

18. 8. 2009 19:26

Papričko přímo inspirativní fotky :-D;-):-p:yes:

Paprika Paprika

18. 8. 2009 19:23

Naše dnešní večeře.:yes::yes: +;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na bram. placky bimbásek z bramborového těsta bram. těsto recept tenké párky tenke parky recept tenké párky na jiný způsob bramborové těsto plněné párkem bram.placky bram placky recepty s parky recept na tenké párky bram.testo recept parek v trojobalu bramborové doutníky s párkem bram.knedliky plněné špenátem recept placky z bram testa recepty z tenkých párků recepty z bramborového těsta smažené bimbásky#sclient=psy-ab tenké bramborové těsto

Suroviny: těsto bramborové, párky, vejce, mouka, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Bimbásci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgkN