Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křidélka v pivním těstíčku s nivou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

8. 8. 2018 16:30

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 421 kJ / 579 kcal
Bílkoviny26,08 g
Tuky27,84 g
Vláknina1,93 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,36 g
Sacharidy45,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 2. 2024 10:27

:-)<3:yes::yes: to by mi chutnalo ale jak stihnout vše ochutnat když je vše tak lákavé ;-):-K

Eevous Eevous

17. 4. 2019 18:26

Křidélka nevařím, usmažím je a dám je do trouby dopéct a je to vynikající.
Děkuji za tento recept????.

mika59 mika59

9. 8. 2018 21:59

Hambro: Jasně a souhlasím..ale to jiný postup.... tyhle jsou jen smažené :-)

Hambro Hambro

9. 8. 2018 21:56

mika59:
Právě že se vůbec nemusí dlouho smažit. Jen co těstičko má správnou barvu, to netrvá dlouho. Křidélka se pak dopečou v té troubě. Narovnaná na plechu na pečícím papíru nebo v nádobě vhodné do trouby a přikrytá. To už nedá žádnou práci. Nebo i v remosce jsem dopékala, když jich bylo míň. Ale samozřejmě každý podle svého co mu víc vyhovuje ;-)

mika59 mika59

9. 8. 2018 19:39

Frantiska: :-) Ivace64: :-) Děkuji..:-K:-K

mika59 mika59

9. 8. 2018 19:38

cekrops: Hambro: Děkuji Vám za názor...taky už jsem několikrát dělala, ale to už jiný recept, musí se o hodně déle smažit, aby se opravdu prosmažily...Ty povařené jsou zase jiné...ale známe to 100 lidí znamená 100 chutí...;-)

Hambro Hambro

9. 8. 2018 19:13

Křidélka není potřeba předvářet. To si myslím, že je zbytečné. Stačí obalit, osmažit na barvu, narovnat na plech s pečícím papírem, přikrýt druhým plechem a dát zapéct do trouby. Křidélka jsou krásně šťavnatá a moc dobrá.

Ivace64 Ivace64

8. 8. 2018 21:54

Super bašta Miládko:-K

Frantiska Frantiska

8. 8. 2018 21:22

cekrops: nesouhlasim, varene maso neni bez chuti :)

cekrops cekrops

8. 8. 2018 20:25

Hmm. Po 15 minutách vaření ve vodě jsou křidélka zbaveny z 90 % veškeré kuřecí chutě .... Ale jako základ na kuřecí polévku to zase nemusí být špatné... :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: těstíčko na křidélka recepty s nivou kuřecí křidélka v pivním těstíčku testicko s nivou kuřecí křidélka v těstíčku nivovopivni těstíčko pivní těstíčko recepty na kureci křidélka v pivnim testicku top recepty.cz kridylka v těstíčku kridelka recepty smažená kridylka v těstíčku pivni křidélka v těstíčku top recept křidylka v pivnim testičku smažení křidélek co znamená těstíčko smažený květák plněný květák pivní testicko recept recept na těstíčko s nivou

Suroviny: křídla kuřecí, pivo světlé, strouhaná niva, vejce, mouka hladká, solamyl, hořčice, česnek sušený, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Křidélka v pivním těstíčku s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4pw