Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík podle babičky

Maso z králíka je jemné, ale často ztrácí na šťavnatosti. Tomu můžeme jednoduše předejít, když králíka prošpikujeme pořádnou dávkou slaniny. Ideální přílohou je knedlík a zelí. A taky jedno orosené na dobré trávení.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

28. 7. 2018 22:10

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 249 kJ / 1 493 kcal
Bílkoviny90,76 g
Tuky118,16 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,00 g
Sacharidy14,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší pečený králík pečeny králík pomalu pečený králík pečený králík s hlavou spikovani králíků zapeceneho králíka pečený králík recept králík jako od babičky kralik od babičky pečený králík s uzeným pečeny králík recepty nejlepší pečený králík se slaninou pečený králík se slaninou a česnekem pečený králík se slaninou kralik po babičky králík pečený scibulí a anglickou pečeny kralik s uzeným masem peceny kralik na česneku kralik peceny s uzenym recepty z pro králika

Suroviny: králík, cibule, slanina, kýta uzená, olej, sůl, česnek, sádlo, vývar masový

TopRecepty.cz

Pečený králík podle babičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rq2q