Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 281 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,88 g |
Tuky | 25,44 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 70,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2023 14:20
19. 2. 2023 11:14
13. 2. 2023 12:09
12. 2. 2023 17:33
12. 2. 2023 17:25
7. 2. 2023 17:01
6. 2. 2023 23:25
6. 2. 2023 20:55
6. 2. 2023 19:54
6. 2. 2023 19:43
6. 2. 2023 19:07
6. 2. 2023 19:04
6. 2. 2023 18:53
6. 2. 2023 18:43
6. 6. 2022 13:30
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 34 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
12 nejoblíbenějších omáček: Dáte přednost hříbkové s těstovinami nebo klasické svíčkové?
Další recepty
Tématické fráze: trhané hovězí trhané hovězí maso trhané hovězí maso recept hořčičná omáčka recept omáčky recepty omáčka z hovězího trhané hovězí recept hovězí omáčky hovězí omáčka hořčičná omáčka trhané maso s těstovinami omáčky recept omáčka z hovězího masa cibulovo hořčicna omáčka omáčky k vařenému hovězímu masu hovězí v cibulové omáčce hovězí omáčka recept trhané hovězí maso s testoviny cibulovohořčičná vařené hovězí přední recepty
Suroviny: přední hovězí, zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, pepř celý, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar hovězí, smetana, hořčice, koření nové koření, sůl, pepř mletý, kmín mletý
Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMrv
20 názorů