Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept má rád každý, kdo ho ochutnal, určitě zabodujete.
Hodně štěstí při vaření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2019 23:03
29. 11. 2019 22:58
29. 11. 2019 21:11
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
29. 11. 2019 18:26
12. 9. 2018 16:00
12. 9. 2018 13:56
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář
6. 9. 2018 17:25
Bazalka určitě ano.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak odlepit vejce, které se přichytilo ke kartonu. Jednoduchá technika zabrání jeho prasknutí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Vejce na obláčku: Lehoučkou snídani z jedné ingredience zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny se syrem těstoviny se sýrem recepty recepty parmesan smetana vegeterianske vegetarianske fleky
Suroviny: těstoviny semolinové, smetana ke šlehání, sýr tvrdý, bylinky, bazalka čerstvá
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
7 názorů