Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2018 11:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny187,98 g
Tuky67,78 g
Vláknina8,01 g
Cholesterol 871 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,26 g
Sacharidy9,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ještě by na talíři měly být nakládané hříbky, ale ty bohužel nemám.

Ve staré Praze asi neznali dijonskou hořčici, to jsem si upravila podle chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

30. 12. 2018 19:48

Velmi bych se přimlouvala nechat maso vystydnout ve vývaru. Rozdíl v chuti i konzistenci je docela velký. Dobře připravené vařené hovězí je vždycky lahůdka - a s touhle vaječnou omáčkou:yes:

Frantiska Frantiska

22. 7. 2018 19:50

to vypada moc dobre :) musim vyzkouset

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso varene s dijonskou omackou hovězí plátky s vaječnou omáčkou

Suroviny: maso hovězí, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, vejce, olej, hořčice dijonská, kapary, sůl, řepa červená nakládaná,

TopRecepty.cz

Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4opn