Kuřecí pěna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 693 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,05 g |
Tuky | 61,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 2,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2018 21:06
Simona Skolakova: Ano,Simi,souhlasím s Tebouje to o ješitnosti určitých autorek...a zbytek v SZ,protože to si tento hezký recept vážně nezaslouží
15. 3. 2018 21:00
Anna Kocikova: Aničko,ale uznáš ,že to palcování bez komentáře je opravdu nic neříkající a je možnost na to dnes kolonka nahoře,ale zjistila jsem,že tady jsou někteří ješitní a tak to musí dát do komentářů ač nic nekomentují,je to nuda,nuda a hlavně jsou to stejné autorky,ale otevřu recept a tam je až jen palců a nic!!!!!A co je přínosem??????Jen,že otevřu recept a tam je málo komentů a jen palcování a chápu,že to už většinu lidiček otravuje a tak dávají palce dolů,ale myslím,že těm stále stejným topačkám,je to jedno!!!!!!No mají tu možnost,ale i mne to vadí a zlobte se jak chcete!!!!!
15. 3. 2018 20:44
Simona Skolakova: a o tom to jeSimi,ale znáš to(už za ty roky tady...také Tě musely potěšit komentáře u Roštěná na celeru)vždy se každá kuchtinka,či kuchař potěšil hezkým komentářem...a neomlouvej se,Miladka to jistě pochopila a ví,že to není nic proti jejim rcp
15. 3. 2018 20:44
Mílo pokud tato debata pod tvým receptíkem ti bude vadit,tak doufám,že moderátorky jí přesunou do diskuze,nezlob se na mne,musela jsem se vyjádřit
15. 3. 2018 20:43
Anna Kocikova: Aničko já si myslím,že pokud je komentář k receptu a stojí to za to a ten autor komentů sdělí více k receptu,tak se palec neobjeví,ale pokud je tu bez komentu a jen palec nahoru a nebo děkuji tak je palec dolu,ale víš,že jsem přišla na to,že to má smysl,protože pokud se mi recept líbí,tak stačí nahoře kliknout a nemusím dávat žádný komentář,ale jsou tady jedinci,kteří to stále nepochopili,takže ti dostávají palec dolu,nevím zda jsem to napsala srozumitelně,ale tak to je.Pokud nemám co říci,stačí kliknout nahoře,že se mi recept líbí!!!!!!!A bylo by vše vyřešeno!!!!!!Ale palce a pak zase díky,je už pro ostatní nezajímavé!!!!!!!
15. 3. 2018 20:21
Simona Skolakova: Simuš,u jednoho z receptů ji sama napsala,ať se o"palcování"u komentářů pod receptem zamyslímeNemyslím to zleJde jen o to,kdo ten komentář píše...je to smutné,to tady nikdy nebývalo
Já už raději snesu kritiku od Da.a,že se schováváme pouze do palců"recept si zatím oblíbilo"a nedáváme žádný komentář.Já už začínám patřit mezi ně
A Toprecepty...to už není o kvalitě,ale o kvantitě
Miladko,promiň,věřím,pokud to bude nutné,že tyto komentáře budou přehozeny do diskuze,jako další jiné,které nemají s receptem nic společného
Já už raději snesu kritiku od Da.a,že se schováváme pouze do palců"recept si zatím oblíbilo"a nedáváme žádný komentář.Já už začínám patřit mezi ně
A Toprecepty...to už není o kvalitě,ale o kvantitě
Miladko,promiň,věřím,pokud to bude nutné,že tyto komentáře budou přehozeny do diskuze,jako další jiné,které nemají s receptem nic společného
15. 3. 2018 19:06
Přidávám se - když vidím nové recepty, tak podle fotky na 99% vím, že autor je mika59... ještě bych potřebovala vymyslet, jak to z té fotky dostat k sobě na stůl
15. 3. 2018 08:18
mika59: díky
15. 3. 2018 08:12
maris: Ano, doplním to..
15. 3. 2018 07:32
mika59: tím smetanovým sýrem myslíš tavený smetanový sýr ?
14. 3. 2018 22:00
Taky moc děkuji všem za milé komentáře...
14. 3. 2018 21:55
casino: No novum to určitě není, ale hledala jsem a nenašla...možná pod jiným názvem...ale jinak díky.
14. 3. 2018 20:49
Simona Skolakova: Já dávám Miladě taky palec nahoru. Kdybych 100x viděla podobný recept, je mi to fuk, protože při její prezentaci mám vždy chuť to udělat. Je se na co dívat a domnívám se, že Miladiny recepty Ropreceptům dělají skvělé renomé
14. 3. 2018 19:20
Simona Skolakova: "vynasnažím se"
Jaký palec?
No, "Musíte se víc snažit, pane správce!"
VYMAZAT, prosím
Jaký palec?
No, "Musíte se víc snažit, pane správce!"
VYMAZAT, prosím
14. 3. 2018 19:15
casino: a je zajímavé,že po naší debatě ten palec dolu u mého komentu zmizel,tak asi nějaký Hopkirk
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 48 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí pěna recept kuřecí na pěnu pěně s kuřecím masem recept pěna kuřecí pěna recept kureci pena revept pěna z kuřecího masa recept na kuřecí pěnu pěna z masa
Suroviny: máslo, smetana ke šlehání, sýr tavený, hořčice, cibulka jarní, sůl, pepř
Kuřecí pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YA7W
21 názorů