Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 795 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 101,12 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 73,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starší číslo magazínu Albert, recept je od Z. Polreicha
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 1 hodinou
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 5 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 45 minutami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 51 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 2 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 5 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 6 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 6 hodinami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po toskánsku vepřové po toskánsko vepřové plátky vepřové maso po toskánsku veprove kotlety po toskansku recept veprove po toskánsku upecene veprove platky recepty z veproveho veprove maso po toskánsko vepřová pečené po toskánsko žampiony po toskánsku kotleta po toskánsku veprovy platek po toskánsku maso po toskansku vepřové maso recepty po toskánsko vepřová pečeně po toskánsku co z veprovych platku vepřové plátky v mouce
Suroviny: plátek vepřový, mouka hladká, cibule, slanina, fenykl, česnek, víno červené suché, ocet vinný, rajče, rozmarýn, tymián čerstvý, skořice, cukr třtinový, sůl, pepř, olivy černé, petrželka, olej olivový
Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq4Y
0 názorů