Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor pstruh na bilinkovém másle pstruh na másle s bylinkami pstruh na bilynkovém másle filátka ze pstruha pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor bylinkové máslo na pstruhy pstruh bylinkové maslo recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny: pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
0 názorů