Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 4. 2018 19:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 776 kJ / 903 kcal
Bílkoviny88,41 g
Tuky26,35 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 382 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Od včerejší pečené kachny mi zbylo trochu výpeku a tak jsem ho použila na kuřecí játra. Jinak játra restujeme na másle + slanině apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra na portském víně rychlá kachní na játra kuřecí jatra na víne kuřecí jatra s portským vínem husí játra na portském kachni jatra na červeném víně recept na kuřecí játra kruti jatyrka na portskem vine játra na slanině a portském na víně drůbeží játra na portském kachní játra s jablky a portským králičí játra recepty portské kuřecí játra recepty játra pečená na víně recept z portského vína recept kureci jatra na vine drůbeží játra na portském víno kureci vypek recept na králičí játra portskem recept jatra na porstkem vine

Suroviny: játra drůbeží, výpek, cibule červená, česnek, víno portské, tymián čerstvý, petrželka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MlmA