Vepřové maso v kapustě
Suroviny
Porce: cca 6
Nutriční hodnoty
Energie | 17 160 kJ / 4 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,71 g |
Tuky | 295,89 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 4,16 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 73,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2018 11:53
casino: ...nějaký ten pátek čtu Vaše komentáře, tak jste to o té pastvě mohl klidně napsat a nepřekvapil byste
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala , což je pro mne směrodatné ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra...
...a to je vše, díky za Váš zájem
27. 3. 2018 11:00
No, moderátorka mi smázla časovou plombu, ale stihl jsem to aniž autor upravil svůj komentář
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že
27. 3. 2018 09:17
casino: ...do ZMĚKNUTÍ masa (dle druhu masa), to je, myslím, podstatné , na čase tu pak klidně raději přidám, nerad bych, aby u oběda pak musel někdo přežvykovat jako na pastvě
27. 3. 2018 09:07
Podle názvu si říkám: Další rcp z řady "Maso v kapustě"
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ale vařit kel 1,5 hodiny na to už musí být fakt silná nátura, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: vepřové v kapustě veprove maso v kapuste maso v kapuste vepřove maso v v kapustě vepřove na kapustě vepřové maso na kapustě maso na kapustě vepřová plec v kapustě krkovice v kapustě vepřová v kapustě veprovy maso v kapustě plec v kapustě vepřovy v kapuste maso vkapuste vepřové maso v kapustě recept vepřové v kapustè. veprové v maso v kapustě recept na vepřové maso v maso v kapustě veprovy na kapustě maso nakapustě
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, kmín drcený, pepř mletý, kapusta, slanina anglická, olej, cibule, česnek, vývar
Vepřové maso v kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8v9r
4 názory