Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso v kapustě

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2018 07:48

Suroviny

Porce: cca 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 160 kJ / 4 101 kcal
Bílkoviny269,71 g
Tuky295,89 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 716 mg
Sodík 4,16 g
Sůl9,20 g
Sacharidy73,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

27. 3. 2018 11:53

casino: ...nějaký ten pátek čtu Vaše komentáře, tak jste to o té pastvě mohl klidně napsat a nepřekvapil byste;-)
...tyčák bych nepoužil ani náhodou, vzhledem k použité slanině;-)
...nutriční hodnota potravin, která Vás straší, je v mnoha receptech relativní a záleží na mnoha faktorech, že?? ...a to Vy znáte jistě nejlépe:-D
...já vařím hlavně pro radost, relax a chuť, bez stresu, jsem rád, když se zadaří, a to v tomto případě se zadařilo, talíře byly vymetané a byla i pochvala:-p , což je pro mne směrodatné;-) ...a když bude recept někomu "pouhou" inspirací, budu jen rád;-)
...no, něco zdravějšího, bez ztráty nutričních hodnot při technologické úpravě si dáme třeba dnes nebo zítra... ;-):-D
...a to je vše, díky za Váš zájem;-):-D

casino casino

27. 3. 2018 11:00

No, moderátorka mi smázla časovou plombu, ale stihl jsem to aniž autor upravil svůj komentář :-D
recepty73:
Je nezbytné, abyste mlžil? To jste měl dělat grundle a neééé prase, že:-D
Přiznávám, že ta "pastva" mi taky přišla na mysl, ale nechtěl jsem se chovat jako hovado a proto jsem nic o tom, že tato úprava by dopřála odpočinku 3/4 hovězích žaludků, nenapsal...:-D
***
Ani v době, kdy každý minda z Kotěhůlek nadužívá tyčový mixer, proti němu nic nemám...
Možná právě tady by "tyčák" našel uplatnění, když už máte problém s tím, že byste věděl do čeho koušete a naopak vám patrně nic neříká pojem nutriční hodnota potravin, že ;-)

recepty73 recepty73

27. 3. 2018 09:17

casino: ...do ZMĚKNUTÍ masa (dle druhu masa), to je, myslím, podstatné;-):-! , na čase tu pak klidně raději přidám, nerad bych, aby u oběda pak musel někdo přežvykovat jako na pastvě:-p:-D

casino casino

27. 3. 2018 09:07

Podle názvu si říkám: Další rcp z řady "Maso v kapustě"8-(
Ale název nelže a přesto je to cosi jiného:-)
No, píšete "omáčkové pyré", číst umím ;-) ale vařit kel 1,5 hodiny:-O na to už musí být fakt silná nátura, že :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové v kapustě veprove maso v kapuste maso v kapuste vepřove maso v v kapustě vepřove na kapustě vepřové maso na kapustě maso na kapustě vepřová plec v kapustě krkovice v kapustě vepřová v kapustě veprovy maso v kapustě plec v kapustě vepřovy v kapuste maso vkapuste vepřové maso v kapustě recept vepřové v kapustè. veprové v maso v kapustě recept na vepřové maso v maso v kapustě veprovy na kapustě maso nakapustě

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, kmín drcený, pepř mletý, kapusta, slanina anglická, olej, cibule, česnek, vývar

TopRecepty.cz

Vepřové maso v kapustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8v9r